Actorii Kristen Stewart şi Finn Wittrock sunt protagoniştii celui mai nou videoclip lansat de trupa Interpol, „If You Really Love Nothing”, care a fost lansat joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Piesa face parte de pe albumul „Marauder”, care a apărut vineri. Acesta este al şaselea disc al grupului, iar liderul trupei, Paul Banks, spune despre el că este unul evocativ, autobiografic, în care a reuşit să romanţeze evenimente din viaţa lui.

Finn Wittrock, cunoscut din „American Horror Story”, şi Kristen Stewart, protagonista filmelor francizei „Twilight” şi a lungmetrajului „Personal Shopper”, formează un cuplu cu o relaţie tumultoasă. Videoclipul este regizat de Hala Matar.

Stewart nu se află la prima apariţie de acest gen. Ea este protagonista clipului piesei „Ride 'Em On Down” a trupei The Rolling Stones, apărut în 2016. 

Grupul american Interpol a început joi, în Philadelphia, o serie de 35 de concerte. Turneul va ajunge şi în Europa, în luna noiembrie.

Înfiinţat în 1997, la New York, Interpol a debutat discografic în 2002, cu „Turn on the Bright Lights”. În prezent, grupul este format din Paul Banks – voce, chitară (din 1997), bas (din 2014), Daniel Kessler – chitară ( din 1997) şi Sam Fogarino – tobe (din 2000).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.