Actori precum Alex Bogdan, Diana Cavallioti şi Iulia Verdeş, cântăreţi şi bloggeri au participat la o campanie foto inspirată de scrieri ale lui William Shakespeare, pentru a marca lansarea serialului ”Will”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Will”, o dramă neconvenţională care urmăreşte povestea celebrului dramaturg, va avea premiera joi, de la ora 22.00, la postul de televiziune TNT.

Printre cei prezenţi în campania online s-au numărat actorii Alex Bogdan, Diana Cavallioti, Iulia Verdeş, Olivia Niţă, Nicholas Caţianis Jr şi Aureliu Surulescu, cântăreţi ca Irina Rimeş, Liviu Teodorescu, Marian Vasilescu, prezentatorii radio Gianina Corondan şi Radu Buzăianu şi personalităţi din mediul online românesc.

Iulia Verdeş, Liviu Teodorescu
Iulia Verdeş, Liviu Teodorescu

De-a lungul celor zece episoade, telespectatorii sunt invitaţi într-o călătorie în timp, în perioada elisabetană, pentru a descoperi viaţa agitată şi plină de ispite a tânărului William Shakespeare, un adevărat ”rockstar” al secolului al XVI-lea.

Irina Rimeş
Irina Rimeş

Personajul principal este interpretat de Laurie Davidson, distribuţia fiind completată de actori precum Olivia DeJonge (”The Visit”, „Hiding”), Colm Meaney (”Star Trek: Deep Space Nine”,  ”Hell on Wheels”), Mattias Inwood (”The Shanara Chronicles”), Jamie Campbell Bower (”Sweeney Todd”, ”The Twilight Saga”) şi Ewen Bremner (”Trainspotting”, ”Snowpiercer”).

TNT este un canal de televiziune care difuzează filme de calitate şi seriale originale. Printre acestea se numără producţii ca ”Ultima Navă”, ”Asediu din ceruri” şi ”Moarte în Alcatraz”. În plus, TNT oferă o selecţie de filme apreciate de regizori de top de la Warner Bros. şi de la alte studiouri de la Hollywood. TNT este urmărit în prezent în 101 milioane de case din Statele Unite şi este disponibil în 10 ţări din Europa. TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.