Serialul ”Will”, o dramă neconvenţională care urmăreşte povestea uneia dintre cele mai faimoase personalităţi din lume, William Shakespeare, va avea premiera în România, pe 13 iulie, de la ora 22.00, la postul de televiziune TNT.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De-a lungul celor zece episoade, telespectatorii sunt invitaţi într-o călătorie în timp, în perioada elisabetană, pentru a descoperi viaţa agitată şi plină de ispite a tânărului William Shakespeare, un adevărat ”rockstar” al secolului al XVI-lea.

Personajul principal este interpretat de Laurie Davidson, distribuţia fiind completată de actori precum Olivia DeJonge (”The Visit”, „Hiding”), Colm Meaney (”Star Trek: Deep Space Nine”,  ”Hell on Wheels”), Mattias Inwood (”The Shanara Chronicles”), Jamie Campbell Bower (”Sweeney Todd”, ”The Twilight Saga”) şi Ewen Bremner (”Trainspotting”, ”Snowpiercer”).

”Will” îi are ca producători executivi pe Craig Pearce, aceeaşi echipă de la ”The Great Gatsby”, ”Moulin Rouge!”, ”Romeo + Juliet”, Shekhar Kapur (”Elizabeth”) nominalizat la Globul de Aur, Alison Owen (”Elizabeth”) şi Debra Hayward (”Love Actually”), Vince Gerardis (”Jumper”), Howard Braunstein (”The Informant!”, ”The Client List”) şi Louise Rosager.

Craig Pearce declara recent că noul serial de la TNT a însemnat o provocare imensă pentru întreaga echipă: ”William Shakespeare este cea mai faimoasă persoană din lume despre care nu se ştie nimic”.

”Will” surprinde povestea tânărului William Shakespeare care tocmai a ajuns pe scena unui teatru din Londra secolului XVI. Într-o lume seducătoare şi, în acelaşi timp, violentă, talentul său se confruntă cu rigoarea timpului. Aceasta este o versiune contemporană, interesantă şi, în acelaşi timp, periculoasă a vieţii lui Shakespeare, care aduce o coloană sonoră ieşită din tipare şi pune în lumină toate imprudenţele, ispitele şi splendoarea artistică a lui Shakespeare.

TNT este un canal de televiziune care difuzează filme de calitate şi serii originale. Televiziunea difuzează producţii ca ”Ultima Navă”, ”Asediu din ceruri” şi ”Moarte în Alcatraz”, având în plan de difuzare ”Dincolo de moarte”, ”Brigada moravuri” şi ”Agent X”. În plus, TNT oferă o selecţie de filme apreciate de către regizori de top de la Warner Bros. şi de la alte studiouri de la Hollywood, garantând o experienţă variată şi surprinzătoare de divertisment pe tot parcursul zilei. TNT este urmărit în prezent în 101 milioane de case din Statele Unite şi este disponibil în 10 ţări din Europa. TNT face parte din Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.