Un târg de jucării, ateliere de creaţie, clovnerii şi muzică se regăsesc în programul Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” dedicat Zilei Internaţionale a Copilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clovnul Cristiano de la Circul Metropolitan Bucureşti, cunoscut vizitatorilor muzeului din pauzele de divertisment de la tabăra de creaţie „Vara pe uliţă”, va anima atmosfera cu numere de magie şi giumbuşlucuri.

Grupul „Mlădiţe ilfovene”, coordonat de Mărioara Man Gheorghe, va cânta melodiile copilăriei. Corurile Happy Kids Jr. şi Happy Kids Sr. din Buzău vor continua momentul muzical în cadrul Programului Naţional „Cantus Mundi”. În plus, membrii clubului Club Real Gym, coordonaţi de Demis Constantin, vor face o demonstraţie de karate.

Ziua se va încheia cu ateliere pentru copii, în cadrul cărora ei vor învăţa să modeleze lutul, să confecţioneze păpuşi, marionete, machete şi obiecte din piele.

Preţul pentru participarea la atelier este de 30 de lei/ participant, cu un număr maxim de 10 copii la fiecare atelier, care se pot înscrie la adresa de e-mail relatii.publice@muzeul-satului.ro. Atelierele se vor desfăşura, timp de o oră, începând cu 14:00 (pentru copii cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani) şi 15:00 (pentru cei cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.