Accesul la festivalul Shine care va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti, pe 30 iunie şi 1 iulie, se va face începând cu ora 16.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Three Days Grace, Alternosfera, Subcarpaţi, Viţa de Vie, Şuie Paparude, E.M.I.L., Coma, Luna Amară, Am Fost la Munte şi Mi-a Plăcut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur şi Mouse N Monkeyz sunt artiştii care vor concerta în cele două zile de festival.

Concertele vor începe la ora 16.20 şi se vor încheia după miezul nopţii, la ora 01.20.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Un bilet pentru o zi costă 85 de lei, în zona acces general, iar un abonament costă 129 de lei, în presale. În perioada evenimentului, preţul unui bilet pentru o zi va fi de 100 de lei, în timp ce abonamentul va costa 150 de lei, potrivit organizatorilor, BestMusic Live Concerts.

Tichetele pentru zona golden circle au fost epuizate din luna mai.

La intrare, toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de agenţii de securitate.

Este interzis accesul cu sticle, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte cu laser, umbrele, aparate foto profesionale sau semi-profesionale, aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale şi animale de companie.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concerte cu medicamentele necesare.

În spaţiul de concerte va fi prezent un medic care va putea oferi primul ajutor în caz de nevoie. 

Copiii cu vârste sub 7 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Accesul minorilorcu vârste sub 14 ani se face doar pe bază de bilet şi doar dacă sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.