Grupul canadian Three Days Grace şi formaţia Viţa de Vie sunt capete de afiş ale Shine Festival, care va avea loc în zilele de 30 iunie şi 1 iulie la Arenele Romane din Bucureşti. Abonamentele golden circle pentru eveniment au fost epuizate, informează organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din lineup-ul festivalului fac parte trupele Am Fost la Munte şi Mi-a Placut, Jinxy Von D’ers, Umbra, Next Ex, Arthur şi Mouse N Monkeyz. Ele se adaugă formaţiilor deja anunţate: Three Days Grace, Subcarpaţi, Alternosfera, Viţa de Vie, Şuie Paparude, E.M.I.L., Coma şi Luna Amară.

Concertele vor începe la ora 16.20 şi se vor încheia după miezul nopţii, la ora 01.20.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Organizatorii, BestMusic Live Concerts, au introdus, la preţul de 85 de lei, biletele pentru o zi în zona acces general, unde un abonament costă 129 de lei, în presale, pentru ca în ziua concertului preţul să fie de 150 de lei.

Un bilet pentru o zi dintre cele două ale festivalului va costa, pe 30 iunie şi 1 iulie, 100 de lei.

Three Days Grace a fost fondată în 1997, în Ontario (Canada), şi a debutat cu albumul omonim, în 2003. Formaţia a câştigat numeroase discuri de platină pentru albumele ”Three Days Grace” (2003), ”One-X” (2006) şi ”Life Starts Now” (2009). Cel mai recent album al trupei, ”Human” (2015), a fost clasat pe locul 1 în topurile de peste ocean. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.