Abonamentul Grand Unlimited este disponibil acum pe bază de plată lunară cu prelungire automată, prin retragerea din contul bancar furnizat la achizitionare a sumei de 49 de lei în fiecare lună, timp de un an. Abonamentul poate fi achiziţionat online pe www.grandentertainment.ro, din contul de membru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare card este nominal şi oferă posesorului acces la toate filmele din program, inclusiv la premiere, fiecare film putând fi vizionat de mai multe ori, în zile diferite.

În medie, în fiecare lună sunt lansate 12 producţii, ceea ce însemnă că, folosind abonamentul Grand Unlimited, un pasionat de film poate vedea până la 140 de noi productii pe an, cumulând peste 300 de ore petrecute în sălile Grand Cinema & More.

„Când am dezvoltat acest produs ne-am gândit la toţi iubitorii de film, la cei care vin la cinema la fiecare premieră, la cei care vin din când în când, chiar şi la cei care văd filmele acasă. Grand Unlimited are drept obiectiv principal creşterea consumului cinematografic. Vrem cu adevărat ca mersul la cinema să devină un obicei cât se poate de comun, fără să fie nevoie să alegi între premiere din diverse considerente, mai ales financiare. Aşa am ajuns la Grand Unlimited, un abonament care face exact ceea ce promite - oferă filme nelimitate la un preţ mai mult decât accesibil”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Potrivit unui comunicat, odată achizitionat abonamentul cu plată lunară cu prelungire automată din contul de membru de pe site-ul cinematografului, cumpărătorul are la dispoziţie 30 de zile să şi-l ridice şi activeze la biroul Concierge din cinematograf. 

Rămâne disponibilă, în continuare, şi opţiunea de plată în avans pentru un an întreg, doar la biroul Concierge din Grand Cinema & More.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.