Prima ediţie a festivalului Summer in the City (18-19 august) va avea loc în incinta Romexpo, Bd. Mărăşti, 65-67, Bucureşti, iar porţile de acces se vor deschide la ora 15.00, pentru a evita cozile şi aglomeraţia, şi se vor închide, în fiecare zi, la ora 23.00. Tinerii artişti Abby Roberts, Nicole Cherry, Eva Timush, DJ Orkun Bozdemir fac parte din line-up.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Abby Roberts, un fenomen mondial în industria beauty şi divertisment va urca pe scenă sâmbătă, 19 august la Summer in the City! Solista britanică în vârstă de numai 22 de ani, Abby Roberts este deja o "vedetă" a generaţiei sale care şi-a câştigat popularitatea pe reţelele sociale prin talentul său de make-up artist şi conţinutul original de divertisment pe Tik-Tok. Cu o abordare inovatoare şi captivantă, Abby a reuşit să atragă milioane de urmăritori în întreaga lume şi să devină un influencer de referinţă în domeniul frumuseţii pe reţelele de socializare, dar mai ales a entertainment-ului. Pe scena de la ROMEXPO vor răsuna: single-ul principal „Paramaniac", piese precum „Cigarette Burns" şi „Video Girl".

DJ Orkun Bozdemir cu o experienţă de peste 15 de ani în muzica de clubbing din Turcia, dar şi a festivalurilor din toată lumea va cânta vineri, 18 august, imediat după concertul artistului Jason Derulo.

Tot vineri, va urca pe scenă Nicole Cherry, primul artist român confirmat la Summer in The City, artistă iubită si admirată de tot publicul tânăr din România. Cu peste 200 de mii de subscriberi şi 120 milioane de vizualizări pe Youtube, solista-fenomen în vârstă de numai 24 de ani este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter şi actriţă.

Cu nenumărate melodii în topurile radio şi TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube şi de fani pe social media, Nicole s-a poziţionat în cei 10 ani de carieră ca un artist top. „Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta”, „Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. Totodată, ea a participat la emisiunea „Te Cunosc de Undeva”) şi a apărut în filmul „Romina, VTM”.

Înaintea concertului lui Nicole Cherry publicul din România o va putea vedea pe scena Summer in the City pe Eva Timush. Născută în Republica Moldova, Eva Timush munceşte la visul ei de când se ştie, în copilărie participând la zeci de concursuri muzicale. La doar 15 ani, Eva ajunsese deja în finala „Românii au talent”, ca preferată a juraţilor şi posesoarea unui „wild card” care a trimis-o direct într-una dintre semifinale. Eva Timush a lansat prima sa piesă, „Tattoo", în 2022, alături de echipa Global Records şi s-a făcut deja remarcată la TV şi în mediul online. Artista are o comunitate numeroasă pe social media.

Pe 19 august, publicul din România va avea ocazia să îl revadă pe muzicianul britanic Robbie Williams.

Cu o carieră de excepţie (25 de ani de la debutul solo) şi un statut de superstar internaţional, Robbie Williams vine pregătit după o vară incendiară, plină de concerte în Europa, pentru a promova cel mai recent album al său „XXV”, o compilaţie de hit-uri clasice, reorchestrate.

Scena artistului va fi dotată cu tehnologii inovative, inclusiv ecrane LED uriaşe, de 22 m x 8 m, însoţite de două ecrane laterale. În plus, artiştii vor avea parte de trei spaţii pentru schimbarea costumelor, recuzită de scenă creativă şi trei urmăritoare profesionale pentru a evidenţia fiecare moment al show-ului.

Jason Derulo, premiat cu un număr record de 14 discuri de platină, artist, antreprenor şi senzaţie a Tik-Tok-ului va aduce party-ul pe scena Romexpo vineri, 18 august! Jason Derulo s-a impus încă din anii 2000 ca o "forţă" globală a peisajului pop internaţional. A dat lovitura în muzică la numai 20 de ani, iar de atunci a vândut 250 de milioane de single-uri în întreaga lume, cel mai faimos dintre acestea fiind "Watcha Say" care s-a vândut într-un număr record de 200 de milioane de discuri. Un artist multipremiat, Jason Derulo a lansat o pleiadă de single-uri iconice: "Wiggle", "Talk Dirty", "Want to Want Me", "It Girl", "În My Head", "Ridin' Solo" , aducând pe scenele internaţionale un entuziasm "contagios", dragostea pentru muzică, distracţie şi dans!

Calum Scott revine în România la festivalul Summer in the City din Piaţa Constituţiei, sâmbătă, 19 august. Cu o carieră impresionantă în spate, Calum Scott s-a remarcat pe plan internaţional prin vocea să puternică şi compoziţiile pline de sensibilitate. Albumul său de debut, "Only Human", a ocupat locul 1 pe iTunes în peste 20 de ţări şi a vândut peste un milion de exemplare ajustate. Hitul său single, "You Are The Reason", a obţinut discul de platină şi a înregistrat peste 1 miliard de streamuri în întreaga lume. Billboard a lăudat vocea pură şi versurile sensibile ale lui Calum Scott, în timp ce The Huffington Post a descris albumul său de debut că fiind convingător şi impresionant.

Editors se alătură line-up-ului festivalului Summer in the City, aducând un val de energie, muzică brit-pop-rock şi indie, zilei de 19 august. Cunoscută pentru sunetul intens şi unic, trupa britanică revine în ţară cu noul lor single „Heart Attack", lansat în premieră anul acesta. 

Biletele pentru festivalul Summer in the City sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: SummerCity.ro şi IaBilet.ro.

Reguli de acces 

Intrarea în perimetrul de desfăşurare a Summer in the City este posibilă doar prin locurile şi la orele stabilite de organizator. Accesul se va face doar prin intrările special amenajate, în zona pavilionului central ROMEXPO.

‍Spectatorii sunt rugaţi să vină din timp pentru a nu aglomera excesiv porţile de acces. La intrare, toţi participanţii vor fi controlaţi de agenţii de securitate.

Accesul în spaţiul evenimentului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata evenimentului Summer in the City, spectatorii fiind rugaţi să aiba asupra lor şi un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezenta la eveniment a copiilor sub 5 ani. Organizatorii avertizează participanţii că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice. Din acelaşi motiv, prezenţa copiilor sub 3 ani este strict interzisă.

Copiii care au vârste între 3 şi 16 ani pot participa doar însoţiţi de părinţi sau reprezentanţii legali, iar cei cu vârste de peste 16 ani pot participa neînsoţiţi. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul copilului cu vârsta în intervalul 3 şi 8 ani este gratuit pe baza documentelor doveditoare. Copiii cu vârsta mai mare de 8 ani au acces la eveniment numai în baza unui bilet valabil.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezerva dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă achiziţionarea biletelor numai din punctele şi website-urile autorizate.

Este interzis accesul cu droguri sau substanţe ilegale, interzise, periculoase, toxice, medicamente, cu excepţia substanţelor necesare din motive medicale dovedite; răcitoare sau lăzi frigorifice; rucsacuri sau genţi de dimensiuni mai mari de o coală de hârtie A4; sticle (din sticlă sau plastic - pet), conserve, doze; scaune pliabile, perne, copertine, corturi, gonflabile; mâncare sau băuturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei; arme de orice fel, cătuşe, cuţite de orice fel, cuttere, bâte, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bâte de basabell, răngi, bastoane; obiecte ascuţite, obiecte care pot tăia, obiecte periculoase de orice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascuţite sau tăioase, lanţuri sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumânări; echipament de înregistrare audio/video, selfie sticks, trepiede, monopiede, etc; aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (Tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro); Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone; biciclete, trotinete, segway; obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne, instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc sunete puternice electronic, mecanic sau manual; bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, pături, mingi; umbrele; artificii, fumigene, torte, articole pirotehnice de orice fel, spray-uri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile; animale de companie.

Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

- persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale si audio, reprezinta un risc, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment.

Spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice.

Persoanele care doresc să părăseasca zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.