Un zbor charter care va pleca de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa către Antalya va fi lansat anul viitor, prima cursă urmând să fie pe data 14 iunie, iar ultima pe 6 septembrie, frecvenţa fiind săptămânală, a anunţat Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alin Burcea a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că Antalya este una dintre cele mai căutate destinaţii de către turiştii români şi în prezent sunt zece zboruri din mai multe aeroporturi din ţară către această staţiune. 

“Este o tendinţă generală la nivel naţional. Dacă acum 15 ani se făceau chartere numai din Bucureşti, vreau să vă spun că sunt aeroporturi în toată ţara care se dezvoltă şi Constanţa se dezvoltă şi se va dezvolta. În prezent avem zece zboruri către Antalya”, a afirmat Alin Burcea.

El a precizat că charterul Constanţa – Antalya va fi lansat în vara anului viitor.

“Zborurile încep anul viitor pe 14 iunie, compania se numeşte Corendon, o companie cunoscută în special pentru chartere. Este un zbor invers, adică avionul pleacă de acolo şi după aia de aici. Plecarea din Constanţa e la oră perfectă, 10.45. Zborurile se termină pe 6 septembrie”, a declarat Alin Burcea, care a menţionat că zborul va fi săptămânal.

El a menţionat că în acest an în Antalya au fost 180.000 de turişti români şi toţi au ajuns acolo cu avionul.

“Anul acesta în Antalya au fost circa 180.000 de turişti români şi toţi au mers cu avionul. Mi se pare o cifră foarte mare. În Turcia ne apropiem de 300.000 de turişti, se merge şi la Bodrum, şi la Kusadasi şi alte staţiuni, deci ne apropiem de 300.000 de turişti, inclusiv cu Istanbul”, a precizat proprietarul agenţiei de turism Paralela 45.

Alin Burcea a menţionat că analizează şi lansarea unui charter către Grecia, tot de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.