Compania Wizz Air va opera, din 14 iulie, pe ruta Sibiu – Tel Aviv, două curse săptămânale, în zilele de marţi şi sâmbătă, aceasta fiind prima destinaţie din afara Europei disponibilă de pe Aeroportul Sibiu. Odată cu introducerea acestei rute, Aeroportul Sibiu va avea conexiuni directe cu 14 destinaţii din nouă ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Wizz Air a anunţat, luni, o nouă rută de la Sibiu spre Tel Aviv, începând cu data de 14 iulie, cu două frecvenţe săptămânale, marţea şi sâmbăta.

Biletele pot fi deja rezervate, preţul pornind de la 129 de lei.

”Suntem încântaţi să adăugăm o nouă destinaţie de vacanţă reţelei low-cost Wizz Air din Sibiu, Tel Aviv.  Începând cu 14 iulie, pasagerii noştri pot descoperi patrimoniul fascinant al Tel Aviv-ului şi plajele însorite, cu preţuri începând de la 129 lei. WIZZ caută întotdeauna să satisfacă cel mai bine nevoile clienţilor noştri, de aceea oferim acum o conexiune directă cu Tel Aviv de pe şase aeroporturi din România”, a declarat Sorina Ratz, director de comunicare Wizz Air.

Aceasta va fi prima destinaţie din afara Europei disponibilă de pe Aeroportul Sibiu.

”În mod oficial putem afirma că Aeroportul Sibiu extinde orizonturile de călătorie  şi în afara spaţiului european, conectând două oraşe cu un puternic fond turistic. Avem convingerea că destinaţia Tel Aviv anunţată de partenerul nostru, compania aeriană Wizz Air, va reprezenta o opţiune viabilă de călătorie pentru pasagerii noştri, fiind o metropolă ce cu uşurinţă concurează cu oricare alt oraş din Europa”, a declarat, la rândul său, Marius Gîrdea, director general al Aeroportului Sibiu.

În iunie, operaţiunile companiei Wizz Air se vor extinde în Sibiu prin adăugarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 flotei locale. 

În acelaşi timp, compania va lansa cinci rute noi spre Copenhaga, Bruxelles Charleroi, Paris Beauvais, Basel, Frankfurt, ajungând la 11 destinaţii din 8 ţări. 

Anul trecut, compania a transportat mai mult de 255.000 de pasageri din şi spre Sibiu.

POtrivit reprezentanţilor Aeroportului Sibiu, odată cu introducerea noilor curse, aeroprotul va fi conectat cu 14 destitaţii din nouă ţări. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.