Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat, luni, lansarea unei noi rute de la Satu Mare la Londra Luton, din 31 octombrie, care va fi operată de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri, preţul biletelor pornind de la 109 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air a adăugat aeroportul din Satu Mare reţelei sale, care devine cea de-a zecea destinaţie românească ce beneficiază de zborurile cu preţuri reduse ale companiei.

Din 2007, de când operează în România, Wizz Air a transportat peste 22 de milioane de pasageri.

Potrivit reprezentanţilor companiei, WizzAir are o cotă de piaţă în România de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piaţa transporturilor aeriene de pasageri.

Pe următoarele locuri se clasează o altă companie aeriană low-cost, Blue Air, cu o cotă de piaţă de 14,5%, Ryanair (6,7%) şi Lufthansa (6,6%).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.