2023 aduce primele semne de revenire a industriei la dinamica post-pandemie în ceea ce priveşte preţul biletelor de avion, după ce pandemia a bulversat industria aeronautică şi a generat haos în operarea zborurilor. De asemenea, au început promoţiile la vacanţele pentru anul 2023, iar românii pot să-şi achiziţioneze biletele de avion începând de la 20 de euro, arată agenţia online de turism Vola.ro. Potrivit acesteia, în mod tradiţional, luna ianuarie este luna cu cele mai mici preţuri la biletele de avion, iar cele mai ieftine tarife sunt pentru rutele clasice, cum sunt Bucureşti - Milano, Bucureşti - Viena sau Bucureşti – Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sărbătorile aduc cu ele şi aglomeraţie şi timp crescut de aşteptare în toate aeroporturile Europei. Autorităţile aeroportuare recomandă pasagerilor să sosească la aeroport cu minim 3 ore înainte de ora programată de decolare pentru finalizarea formalităţilor de check in, control de securitate şi control de documente. În timpul pandemiei companiile aeriene s-au confruntat cu lipsa personalului, cu un număr de zboruri sau locuri pe zbor cu mult reduse faţă de perioada pre-pandemică, aeroporturile nu aveau suficient personal pentru a asigura serviciile la sol, iar călătorii şi-au schimbat stilul de a călători. Cu toate aceste elemente necunoscute, sistemul de preţuri şi promoţii nu a mai fost o prioritate şi nici nu s-au respectat vechile perioade de rezervare şi promoţii”, arată agenţia online de turism Vola.ro.

Potrivit companiei, începând cu anul 2023, promoţiile la biletele de avion vor aduce preţuri similare cu cele dinainte de pandemie şi vom vedea din nou bilete de avion sub 50 euro pentru cele mai căutate destinaţii europene.

”Primele promoţii sunt deja active, astfel că românii pot găsi chiar şi acum bilete de avion pentru anul 2023 începând de la 20 de euro / zborul”, potrivit specialiştilor Vola.ro.

Aceştia spun că în următoarele săptămâni companiile aeriene vor lansa din ce în ce mai multe promoţii pentru biletele de avion din anul 2023, culminând cu luna ianuarie.

”În mod tradiţional, luna ianuarie este luna cu cele mai mici preţuri la biletele de avion, luna reducerilor la marile companii aeriene şi luna în care călătorii dornici de preţuri mai mici îşi fac primele planuri de călătorie. Tot atunci, Vola.ro va readuce în lumina reflectoarelor campania anuală Ieftinuarie, prin care îşi anunţă pasionaţii de călătorii despre toate promoţiile disponibile la companiile aeriene”, mai arată compania.

Românii pot achiziţiona bilete de avion la preţuri promoţionale pentru destinaţiile cele mai căutate din Europa, preţurile începând de la 20 euro/ zbor.

”Turiştii nu mai sunt nevoiţi să vâneze preţurile cele mai mici în funcţie de destinaţie sau programul de zbor al liniilor aeriene, deoarece pot achiziţiona bilete de avion mai ieftine pentru majoritatea destinaţiilor din Europa. Cele mai ieftine tarife sunt pentru rutele clasice, cum sunt Bucureşti - Milano, Bucureşti - Viena sau Bucureşti - Madrid, unde românii aleg să-şi facă un scurt city-break, o vacanţă la ski sau să-şi viziteze familia”, menţionează compania.

Cel mai mic preţ pe care românii îl pot plăti pentru o călătorie cu avionul este de 20 euro / bilet pentru zboruri la Milano, Londra sau Viena. În topul celor mai ieftine bilete de avion se regăseşte şi Veneţia, de la 26 euro. Pentru Roma, Bruxelles şi Veneţia preţurile încep de la 30 euro / zbor.

Recent, echipa Vola.ro a renunţat la linia telefonică, reducând canalele de comunicare la Chat şi la email.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.