Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunţă, vineri seară, că mai multe proiecte de investiţie derulate de Transgaz au fost trimise către BEI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Investim în dezvoltarea sistemului naţional de transport al gazelor naturale”, a transmis, vineri seară, ministrul energiei. Acesta a precizat că au fost transmise către BEI, în vederea finanţării, mai multe proiecte ale Transgaz.  

Este vorba despre conductă de transport gaze naturale Marea Neagră-Podişor 477.698.014 EURO (valoare totală investiţie (TVA inclus), din care 32.454.064 EURO finanţare solicitată din Fondul pentru Modernizare. 

Un alt proiect este conductă de transport gaze naturale Gherceşti-Jitaru 77.284.760 EURO (valoare totală investiţie (TVA inclus), din care 39.899.799 EURO finanţare solicitată din Fondul pentru Modernizare. 

Cea de-a treia investiţie este conductă de transport gaze naturale Jupa-Baile Herculane-Orsova-Prunisor 147.960.699 EURO valoare totala investitie (TVA inclus) , din care 62.505.216 URO finanţare solicitată din Fondul pentru Modernizare. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.