Virgil Popescu a anunţat că lista proiectelor acceptate spre finanţare în prima sesiune a programului ELECTRIC UP a fost publicată pe site-ul ministerului Energiei. „Am încredere că în următoarele zile, după ce se vor depune contestaţiile, se vor semna contractele de finanţare”, a precizat ministrul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„IMPORTANT! Lista proiectelor acceptate spre finanţare în prima sesiune a programului ELECTRIC UP a fost publicată pe site-ul ministerului Energiei la adresa: https://energie.gov.ro/electricup/ A fost finalizată etapa de reevaluare pentru primul ciclu de finanţare, etapă necesară după ce am suplimentat bugetul prin legea 12/2022. Am încredere că în următoarele zile, după ce se vor depune contestaţiile, se vor semna contractele de finanţare. Întreprinderile mici şi mijlocii şi domeniului HORECA vor primi bani pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp şi 100 kWp necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în Sistemul Energetic Naţional, precum şi a staţiilor de reîncărcare de minim 22 kW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, prin Programul de finanţare "ELECTRIC UP". Este un program prin care ne-am propus să susţinem antreprenorii, pentru a avea consum optim de energie!”, a scris Virgil Popescu, marţi pe Facebook.
 
El a mai atenţionat că „termenul de depunere a contestaţiei este de 5 zile lucrătoare, începând cu ziua următoare zilei de comunicare a deciziei autorităţii, conform art. 16 din Ghid. În urma etapei de contestaţii, lista aplicanţilor ADMIŞI, respectiv RESPINŞI va fi modificată”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.