Consiliul Concurenţei anunţă că analizează tranzacţia prin care Veolia România Soluţii Integrate SA intenţionează să preia Nisal SRL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Veolia România Soluţii Integrate SA intenţionează să preia Nisal SRL”, informează autoritatea de concurenţă.

Veolia România Soluţii Integrate SA gestionează resursele de apă, tratează şi distribuie apa potabilă, epurează şi evacuează apele uzate menajere şi pe cele pluviale.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Nisal SRL se ocupă cu proiectarea şi execuţia instalaţiilor sanitare, de stingere a incendiilor, de încălzire, de climatizare şi de ventilaţie. Din 2012, compania prestează şi servicii de instalare de pompe de căldură şi de execuţie a forajelor verticale.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.