Primele imagini cu viitorul vârf de gamă Samsung arată că acesta se va numi Galaxy S20.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Site-ul XDA Developers a publicat un prim set de imagini cu următorul flagship Samsung, imagini în care se poate vedea clar că, în ecranul de pornire, scrie Galaxy S20+.

Nu este vorba de un model diferit, ci chiar de seria pe care Samsung, în mod normal, ar fi trebui să o lanseze anul acest sub titulatura Galaxy S11.

Nu se cunosc exact motivele pentru care Samsung a sărit de la S10 direct la S20, însă se speculează că ar avea legătură cu anul în care ne aflăm. Rămâne de văzut dacă, de anul viitor, Samsung va continua cu un S21 sau cu un S30.

Dincolo de nume, imaginile arată un telefon care păstrează în linii mari designul de anul trecut, cu o cameră frontală plasă în orificiul din centrul ecranului.

Pe spatele telefonului se poate vedea un ansamblu foto alcătuit din patru camere. În plus faţă de cele trei camere de anul trecut, anul acesta apare un obiectiv pentru macro.

Samsung îşi va lansa noua serie de smartphone-uri la Mobile World Congress, târg care va avea loc la finalul lunii februarie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.