Grupul United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a înregistrat o rată de creştere în volum de 15% la nivelul întregului portofoliu de beri premium şi superpremium, în perioada ianuarie – iunie 2019, comparativ cu aceeaşi perioadă din anul anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele mai mari creşteri în volum au fost înregistrate de brandurile din gama de specialităţi a URBB - Timeless Collection.

“Aceste rezultate ne reafirmă faptul că suntem o companie matură şi că răspundem nevoilor consumatorilor din România cu produse de cea mai înaltă calitate, cu tradiţie în piaţa de băuturi, care acoperă o gamă de gusturi tot mai rafinate şi diverse, dar şi preferinţele variate în materie de brand”, a spus Kobi Dar, preşedintele URBB.

Grupul Carlsberg a înregistrat o creştere a volumelor de bere la nivel mondial de 1,4% în primul semestru al acestui an, faţă de aceeaşi perioadă din anul anterior. În 2019, URBB şi-a extins portofoliul de bere prin lansarea a trei sortimente noi de bere, care vin ca răspuns la tendinţa de premiumizare observată în rândul consumatorilor.

Acestea sunt Weihenstephaner Vitus, care s-a alăturat portofoliului URBB de beri speciale din gama Timeless Collection deja binecunoscute românilor, Bucur – bere de bulevard, prima bere românească care completează portofoliul URBB de mărci de bere premium, şi Carlsberg 0,0%, noua bere superpremium fără alcool din portofoliul URBB. URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală şi singurul berar din Bucureşti dezvoltat printr-o investiţie greenfield.

În prezent, portofoliul grupului include Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Carlsberg 0,0%, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambrée, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.