Premierul Florin Cîţu a anunţat luni înfiinţarea unui comitet interministerial, sub coordonarea sa, care să pregătescă,de la 1 iunie, revenirea la normalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Astăzi voi anunţa constituirea unui comitet  interministerial sub coordonarea premierului care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate. Acesta este prima bornă pe care o punem pentru a reveni la normalitate”, a declarat prim-ministrul.

El a explicat că 1 iunie este primul pas.

”Nu înseamnă o deschidere 100%, dar e primul pas şi trebuie pregătit. Sunt implicate toate ministerele în acest comitet interministerial. Am întâlnire mâine cu HORA să vedem ce soluţii găsim. Dar totul depinde cum merge campania de vaccinare. Dacă vrem să ne întoarcem la normalitate, trebuie să ne vaccinăm. E o condiţie necesară pentru a putea trece mai departe. Nicio altă măsură nu ne ajută să deschidem economia”, a subliniat Florin Cîţu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.