Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că marţi că a fost semnat contractul pentru modernizarea unui sector al DN 7 cuprins între Bâldana şi Titu. „Lucrările în valoare de 242,35 milioane de lei fără TVA sunt finanţate din Fonduri Europene Nerambursabile şi se vor derula de la km 30,95 la km 52,35”, a mai spus el. Potrivit CNAIR, durata contractului este de 26 de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - "Marţi, 15.03.2022, CNAIR a semnat contractul de "Proiectare şi Execuţie Lărgire la 4 benzi a DN 7 Bâldana-Titu km 30+950 – 52+350". Antreprenorul acestui obiectiv este Asocierea Cosedil SPA - Chirulli Andrea Impresa Individuale - SC Total Road SRL - SC Bit Invest SRL", a precizat CNAIR.
 
Valoarea contractului este 242.358.973,61 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 26 de luni (6 luni perioada de proiectare şi 20 de luni perioada de execuţie a lucrărilor).

Perioada de garanţie a lucrărilor este de 10 ani.

ŞTIREA INIŢIALĂ - „A fost semnat astăzi Contractul pentru modernizarea unui sector al DN7 cuprins între Bâldana şi Titu ! Acest sector de drum naţional va fi lărgit la 4 benzi pe o lungime de 21,4 km, până în anul 2024. Asocierea de constructori români şi italieni are la dispoziţie 6 luni pentru proiectare şi 20 de luni pentru execuţie. Lucrările în valoare de 242,35 milioane de lei fără TVA sunt finanţate din Fonduri Europene Nerambursabile şi se vor derula de la km 30,95 la km 52,35”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.
 
El a mai spus că„ modernizarea acestui sector al DN7 (care asigură legătura între Bucureşti şi Piteşti) este importantă inclusiv pentru o serie de investiţii care urmează să se dezvolte în zona oraşului Titu”.
 
„Extinderea DN 7 va asigura un acces rutier facil pentru agenţii economici dar şi pentru cetăţenii localităţilor din zonă”

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.