UniCredit Bank şi Allianz-Ţiriac au anunţat luni că au semnat un parteneriat strategic care vizează distribuţia de asigurări de viaţă şi asigurări generale în România. Implementarea în România a acestui acord se bazează pe parteneriatul cadru dintre cele două companii, la nivelul Europei Centrale şi de Est, anunţat la începutul lunii iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În baza acestui parteneriat, cele două companii îşi reafirmă abordarea concentrată pe client, asigurându-se că acesta beneficiază de un pachet complet de servicii financiare şi de asigurare”, se arată în comunicat.

Astfel, clienţii persoane fizice ai UniCredit Bank vor putea achiziţiona, prin intermediul băncii, asigurări de locuinţă, de sănătate şi alte tipuri de asigurări generale, precum şi asigurări de viaţă de tip exclusiv protecţie sau protecţie şi investiţie oferite de către Allianz-Ţiriac Asigurări.

”Asigurările pe care Allianz-Ţiriac le pune la dispoziţie clienţilor UniCredit Bank sunt de natură să rezolve diferite dificultăţi financiare generate de evenimente nedorite pe care aceştia le pot întâmpina oricând, pe parcursul valabilităţii contractelor. De la riscuri catastrofice, accidente sau avarii casnice, furturi prin efracţie, invalidităţi sau intervenţii chirurgicale ale persoanei care contractează creditul, toate acestea reprezintă evenimente în viaţa oamenilor care dezechilibrează bugetul familial”, a afirmat directorul general al Allianz-Ţiriac Asigurări, Virgil Şoncutean.

Allianz-Ţiriac devine astfel asiguratorul care oferă produse de asigurare clienţilor UniCredit Bank în sistem „one stop shop”, prin intermediul reţelei de sucursale a băncii.

“Prin noile produse de asigurare, „Primera” şi „GeniusProtect”, UniCredit Bank vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor săi, pornind de la lucrurile care contează cu adevărat: viaţa, familia şi locuinţa. Într-o piaţă orientată mai mult spre produse de asigurare de credite, noi vrem să dezvoltăm, alături de partenerii pe termen lung“, a spus vicepreşedinte executiv al diviziei de retail UniCredit Bank, Septimiu Postelnicu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.