Grupurile Allianz şi UniCredit au anunţat semnarea au semnat un acord de cooperare pe termen lung, valabil în Europa Centrală şi de Est (CEE), prin care Allianz va oferi asigurări de viaţă şi asigurări generale clienţilor UniCredit din România, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Slovenia şi Slovacia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin acest acord, ce se va implementa, progesiv, în a doua parte a lunii august 2018, UniCredit va colabora în exclusivitate cu Allianz pentru a oferi acces la asigurări generale şi de viaţă clienţilor săi din România, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Slovenia şi Slovacia”, se arată în comunicat.

Astfel, clienţii UniCredit vor avea acces la soluţiile de protecţie Allianz prin intermediul reţelei extinse de sucursale şi a platformelor digitale UniCredit. Parteneriatul se va implementa la nivel local.

Aceste acord a venit în contextul în care Europa Centrală şi de Est reprezintă o piaţă importantă de creştere pentru industria asigurărilor, iar ratele de penetrare din această regiune sunt cu mult sub cele din Europa de Vest.

Totodată, acest segment al pieţei, bancassurance, reprezintă un important canal de distribuţie care poate ajuta la atenuarea acestor diferenţe în următorii ani, potrivit celor două grupuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.