Producătorul ucrainean de corturi, rucsacuri şi îmbrăcăminte pentru outdoor Turbat, a cărui dezvoltare a fost accelerată de invazia rusă, va deschide un magazin în zona Unirii din Bucureşti, sub brandul Gorgany, anunţă Profit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem o singură companie (Turbat, marcă de echipamente şi îmbrăcăminte pentru exterior + lanţul de retail Gorgany, n.r.), dar avem o strategie diferită în România. În ceea ce priveşte magazinul nostru cu amănuntul, intenţionăm să deschidem o unitate offline în Bucureşti, cu o suprafaţă de 500 mp. În prezent, locul este agreat şi conceptul nostru de design interior este în curs de implementare. De asemenea, Gorgany este deja magazin online - gorgany.ro, în faza de testare până în mai”, afirmă, într-o discuţie cu Profit.ro, Marian Striltsiv, creative director Turbat.

Deocamdată, acesta este singurul magazin fizic planificat de compania din Ucraina pentru România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.