Ionuţ-Valeriu Andrei, fost secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, este noul director general al Companiei Naţionale "Loteria Română".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ionuţ-Valeriu Andrei este noul director general al Companiei Naţionale "Loteria Română" S.A., începând din data de 07.07.2022, fiind numit în această funcţie în şedinţa Consiliului de Administraţie din data de 06.07.2022”, anunţă instituţia.

Conform unui comunicat al Loteriei Române, Ionuţ-Valeriu Andrei are o experienţă importantă atât în administraţia publică, în perioada august 2017 – noiembrie 2019 a deţinut funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale unde s-a ocupat în special de coordonarea proiectelor de digitalizare, cât şi în mediul privat, ca project manager. A absolvit Facultatea de Administraţie şi Afaceri din cadrul Universităţii Bucureşti şi Programul postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională Securitate şi Bună Guvernare în domeniul Ştiinţelor Militare, Informaţii şi Ordine Publică din cadrul Colegiului Naţional de Apărare.

"Mă onorează faptul că mi s-a încredinţat mandatul de director general al Loteriei Române, o instituţie a statului cu o importantă tradiţie şi o istorie pe măsură, unul dintre cele mai cunoscute şi de succes branduri româneşti. Îmi plac provocările profesionale şi îmi doresc să contribui la dezvoltarea companiei şi să venim cu noutăţi care să răspundă aşteptărilor jucătorilor." –  a declarat Ionuţ-Valeriu Andrei, Director General C.N. "Loteria Română" S.A.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.