Twitter intenţionează să se conformeze cererii lui Elon Musk de a-i pune la dispoziţie date privind conturile false, a scris miercuri publicaţia Washington Post, citând o persoană familiară cu intenţia companiei, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania de social media îi va oferi lui Musk acces la un flux de date care cuprinde peste 500 de milioane de tweet-uri postate în fiecare zi, a relatat publicaţia.

Musk a avertizat luni Twitter că ar putea renunţa la oferta sa de 44 de miliarde de dolari pentru achiziţionarea companiei, dacă aceasta nu va reuşeşte să îi furnizeze datele despre spam şi conturile false pe care le doreşte.

Acţiunile Twitter au crescut cu 1,6% în urma informaţiei. Twitter nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii din partea Reuters.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.