Twitter va începe în curând să plătească creatorilor de conţinut verificaţi pentru reclame în răspunsurile lor, cu o primă tranşă de plată de aproximativ 5 milioane de dolari, a declarat vineri proprietarul companiei, Elon Musk, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Reţineţi, creatorul trebuie verificat şi doar reclamele difuzate utilizatorilor verificaţi contează”, a spus Musk, miliardarul care a cumpărat Twitter în octombrie anul trecut, într-un tweet.

De când Musk, CEO-ul Tesla, a achiziţionat Twitter, platforma a avut dificultăţi să reţină agenţii de publicitate, care au fost precauţi cu privire la plasarea reclamelor lor, după ce compania a concediat mii de angajaţi.

Anunţul lui Musk vine în timp ce nou-numitul CEO al Twitter, Linda Yaccarino, o veterană în publicitate care a lucrat la NBCUniversal, este pe cale să preia conducerea platformei de socializare.

În martie, Musk a spus că serviciul de mesagerie câştigă aproximativ 5 sau 6 cenţi pe oră din partea utilizatorilor şi ar putea ridica suma la 15 cenţi sau mai mult cu reclame care sunt mai relevante şi mai oportune.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.