Platforma de socializare Twitter va elimina conturile care sunt inactive de câţiva ani, a anunţat CEO-ul companiei, Elon Musk, într-un tweet publicat luni, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Musk a adăugat că utilizatorii de pe platforma de microblogging ar putea observa o scădere a numărului de urmăritori.

Conform politicii Twitter, utilizatorii ar trebui să se conecteze la contul lor cel puţin o dată la 30 de zile pentru a evita eliminarea definitivă din cauza inactivităţii prelungite.

La începutul acestei luni, Musk ”a ameninţat” să reatribuie contul de Twitter al National Public Radio unei alte companii, după ce radiodifuzorul public a încetat să mai posteze conţinut pe cele 52 de fluxuri oficiale Twitter, în semn de protest împotriva unei etichete Twitter care sugera implicarea guvernului în conţinutul său editorial.

Twitter a eliminat luna trecută bifă albastră de verificare din profilul a mii de oameni, inclusiv celebrităţi, jurnalişti şi politicieni cunoscuţi.

Musk a inclus verificarea contului o parte a abonamentului Blue al Twitter, o mişcare despre care a spus că va aborda problema conturilor bot de pe platforma de socializare.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.