După Twitter Blue şi un serviciu meteo local, Twitter se află foarte aproape de lansarea unei facilităţi prin care creatorii pot fi plătiţi de urmăritori pentru conţinut exclusiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Super Follows este o facilitate care se va asemăna mult cu paywall-ul site-urilor de ştiri: urmăritorii care plătesc un abonament lunar au acces la un conţinut exclusiv, care nu este vizibil celorlalţi utilizatori.

Lansarea Super Follows pare să fie o chestiune de săptămâni, cel puţin din punct de vedere tehnic, iar în codul platformei au fost descoperite o serie de detalii legate de viitorul serviciul.

Astfel, vor putea activa abonamentele Super Follows doar cei care au peste 10.000 de urmăritori. Limita ridicată privind numărul de urmăritori ar trebui să asigure caracterul (oarecum) exclusiv al facilităţii.

Alte două condiţii pentru a putea activa Super Follows sunt postarea a cel puţin 25 de tweet-uri în ultimele 30 de zile şi vârsta de 18 ani.

Ultima condiţie vizează conţinutul pentru adulţi. S-a descoperit deja că una din categoriile în care vor fi împărţiţi cei care vor folosi Super Follows este cea a conţinutului pentru adulţi.

Pe surse, se vehiculează că un abonament va costa 5 dolari pe lună.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.