Turoperatorul ucrainean Join UP! care s-a lansat în România în toamna anului trecut, anunţă că, de la lansare, aproximativ 15.500 de turişti şi-au petrecut vacanţa prin serviciile sale şi estimează un număr de 50.000 de turişti până la finalul anului. 80% dintre turişti sunt români, iar restul sunt ucraineni şi moldoveni, care locuiesc aproape de graniţă şi aleg zboruri care pleacă din Iaşi şi din Suceava. Destinaţiile de top ale românilor care călătoresc cu Join UP! sunt Egipt (51%), Turcia (35%), Tunisia (10%), Spania (2%) şi Grecia (2%).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Turoperatorul ucrainean Join UP! care s-a lansat în România în toamna anului trecut pune la dispoziţia românilor pachete de vacanţă către cele mai atractive destinaţii pentru concediul de vară. De la lansarea Join UP! România, aproximativ 15.500 de turişti şi-au petrecut vacanţa în siguranţă, prin serviciile turoperatorului. 80% dintre turişti sunt români, iar restul sunt ucraineni şi moldoveni, care locuiesc aproape de graniţă şi aleg zboruri care pleacă din Iaşi şi din Suceava”, anunţă compania.

Turoperatorul ucrainean estimează că până la finalul acestui an 50.000 de turişti vor fi folosit serviciile puse la dispoziţie.

Destinaţiile de top ale românilor care călătoresc cu Join UP! sunt Egipt (51%), Turcia (35%), Tunisia (10%), Spania (2%) şi Grecia (2%).

„România reprezintă o plajă destul de largă de dezvoltare în zona de vacanţe. Piaţa locală a trecut printr-o perioadă de creştere în turism în ultimii ani, mai ales atunci când vorbim de turoperatori. La începutul anului am intrat pe piaţa din România cu scopul de a le oferi turiştilor pachete de vacanţă la preţuri foarte bune şi experienţe unice. Ṣi ne-am ţinut de cuvânt”, spune Marius Surdu, CEO al Join Up! Romania.

Ofertele Join UP! includ zbor, cazare la hoteluri verificate şi confirmate calitativ, transfer la şi de la aeroport, ghid pentru transferuri, regim de masă în funcţie de oferta aleasă, bagaj de cală şi suport 24/7 pentru turişti, anunţă compania.


Preţurile pentru cele mai atractive destinaţii de vacanţă pornesc de la:  

-        Egipt, 335 euro/persoană/camera dublă/ 7 nopţi, all inclusive

-        Grecia şi Creta, 335 euro/ persoană/ studio / 7 nopţi

-        Spania, 656 euro/ persoană/ studio / 7 nopţi

-        Tunisia, 312 euro/ persoană/ cameră dublă / 7 nopţi cu demipensiune

-        Turcia, 288 euro/ persoană/ cameră dublă / 7 nopţi cu All Inclusive

-        Emiratele Arabe Unite, 785 euro/ persoană/ cameră dublă / 7 nopţi cu mic dejun


Pentru sezonul estival din acest an, Join UP! operează zboruri din cele mai mari aeroporturi ale ţării, precum Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava şi Timişoara către Egipt, Turcia, Grecia, Tunisia şi Spania:  

· Zboruri din Bucureşti şi Iaşi către Egipt, în staţiuni precum Sharm El Sheikh şi Hurghada,

· Zboruri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava şi Timişoara către Turcia, în Antalya,

· Zboruri din Bucureşti către Grecia, în oraşul-port Heraklion din Creta,

· Zboruri din Bucureşti în Tenerife,

· Zboruri din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara în Tunisia, în oraşele Hammamet şi Monastir.

Majoritatea destinaţiilor vor fi operate de SkyUp Airlines, partenerul strategic al turoperatorului.

Din 7 iunie, turperatorul a obţinut prima scrisoare de garanţie în valoare de 200.000 euro. Suma reprezinta „cash colateral” si este blocată în favoarea Ministerului Turismului şi implicit în favoarea clienţilor ca instrument legal de garanţie, conform OUG 2/2018.

Pentru 2024, Join UP! are în vedere extinderea portofoliului de destinaţii şi include Turcia, Muntenegru, Albania, Egipt, Spania, Grecia, Tunisia, Emiratele Arabe Unite şi Cipru pe lista de destinaţii pentru români.

„Avem un obiectiv ambiţios în România – vrem să ajungem la 40% cotă de piaţă. Pentru a atinge această acoperire, lucrăm constant la extinderea bazei de date a revânzătorilor şi consolidarea relaţiei cu agenţiile partenere. Intenţionăm să creştem şi numărul de contracte semnate cu până la 1.000 până la sfârşitul anului şi să dublăm procentul agenţiilor care ne rezervă în mod activ pachetele.Încă de când am intrat pe piaţa din România am căutat în mod activ să oferim servicii de top tuturor celor care aleg să-şi petreacă vacanţele cu ajutorul nostru. Pentru acest lucru, ne dezvoltăm în ritm accelerat echipa din România. În acest moment, echipa numără 15 membri, dar până la finalul anului ne dorim să fim 25 de persoane. Desigur, avem şi sprijin puternic de la echipa din Ucraina, pentru că vrem să fim la cote maxime pentru sezonul de vacanţă de iarnă 2023-2024, când pregătim oferte şi pachete de vacanţă de neratat”, a completat Marius Surdu, CEO Join UP! România.

În acest moment, compania îşi dezvoltă şi echipa de vânzări în oraşele cheie din România de unde pleacă zboruri, pentru a fi pregătită de noutăţile anului 2024 şi creşterea numărului de zboruri.

Join UP! Este un turoperator ucrainean, fondat în 2010. În cei 13 ani de activitate, a devenit unul dintre cei mai mari turoperatori şi printre actorii cheie pe piaţa turismului.
Join UP!™ are  reprezentanţe în Kazahstan, Estonia, Letonia, Lituania, Moldova, Polonia şi România, urmând să acceseze în curând şi alte ţări europene. Sediul central este situat în Kiev.
Organizaţiile care operează sub brandul Join UP!™, împreună cu SkyUp Airlines, fac parte din grupul de afaceri UPfamily. Începând cu 2023, acesta are peste 1.500 de angajaţi în toate ţările în care activează.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.