Premierul Mihai Tudose a ţinut să-l felicite, joi, în debutul şedinţei Executivului, pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru că ”a deblocat repede proiecte de 9 miliarde de lei” şi le-a cerut celor din ministerul de resort să ”rămână turaţi”, precizând că în caz contrar va merge ”peste ei în fiecare dimineaţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Îl felicit pe domnul Cuc - am fost ieri cu vicepremierul Ciolacu la Ministerul Transporturilor - a deblocat repede proiecte de 9 miliarde de lei. Nu a fost un efort de o zi. Trebuie să rămâneţi turaţi aşa. Sau dacă e nevoie, venim în fiecare dimineaţă peste dumneavoastră”, i-a spus Mihai Tudose ministrului Transporturilor.

”Nu e nevoie, vă raportez eu. Am urcat pe SEAP- centura de sud şi drumul de mare viteză Piteşti- Craiova”, i-a răspuns Răzvan Cuc.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.