Consiliul Concurenţei a anunţat, vineri, că a autorizat tranzacţia prin care APC Universal Partner preia activitatea de comerţ cu materiale de construcţii, amenajări şi finisaje a companiei Profelis C&V.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care APC Universal Partner preia activitatea de comerţ cu materiale de construcţii, amenajări şi finisaje a companiei Profelis C&V”, anunţă autoritatea de concurenţă.

APC Universal Partner este activă în domeniul comercializării de materiale de construcţii, amenajări şi finisaje prin magazine specializate, structurate pe spaţii de vânzare cu amănuntul şi cu ridicata.

Profelis C&V comercializează materiale de construcţii, amenajări şi finisaje.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, mai arată autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.