Transilvania Construcţii anunţă că a finalizat construirea noului parc logistic din portofoliul său, TRC Park Bacău, cu o suprafaţă de aproape 25.000 de mp, proiect în care a investit peste 15 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Transilvania Construcţii a finalizat recent construcţia noului parc logistic din portofoliul său - TRC Park Bacău - proiect în care compania a investit peste 15 milioane de euro”, anunţă compania.

TRC Park Bacău are o suprafaţă de aproape 25.000 de mp şi găzduieşte companii din diverse industrii: Interbrands Orbico, Sonoma Sportswear şi Dona Logistica.

“Factori precum dezvoltarea economică, dar şi oportunităţile de extindere, contribuie la crearea unui mediu propice pentru succesul parcului logistic şi al companiilor partenere. Parcul logistic oferă spaţii industriale flexibile şi soluţii personalizate pentru companiile din diverse domenii”, spune Paul Barna, Property Manager, TRC Parks.

Amplasat în partea sudică a oraşului Bacău şi foarte aproape de aeroport, TRC Park Bacău reprezintă 10% din întreaga reţea de parcuri a companiei. Transilvania Construcţii deţine, în prezent, un portofoliu de spaţii de peste 250.000 de mp suprafaţă închiriabilă.

“Transilvania Construcţii îşi continuă anul acesta planurile de expansiune, prin noi investiţii şi achiziţii, dar şi prin noi dezvoltări, împreună cu implementarea planului de investiţii în generarea de energie verde în toate parcurile noastre, proiect început în cursul anului trecut”, spune Andrei Timofte, Director General – Transilvania Construcţii.

Compania dezvoltă, deţine şi administrează proprietăţi industriale de peste 20 ani, sub reţeaua TRC Parks. În prezent, compania are în portofoliu peste 250.000 de mp de spaţii industriale şi logistice, în care îşi desfăşoară activitatea peste 300 de clienţi din diferite sectoare de piaţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.