Companiile TransferGo şi Visa au încheiat un parteneriat pentru a le oferi utilizatorilor transferuri internaţionale de bani, în timp real, direct pe cardurile bancare ale destinatarilor. Serviciul este disponibil, în prezent, în 32 de ţări, inclusiv România, şi ar putea fi extins în viitor la 178 de pieţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”TransferGo, una dintre companiile de transfer de bani cu cea mai accelerată dezvoltare din lume, anunţă astăzi încheierea unui parteneriat cu Visa, liderul global în domeniul plăţilor digitale, pentru a oferi transferuri internaţionale de bani, în timp real, direct pe cardurile bancare ale destinatarilor. Serviciul este disponibil, în prezent, în 32 de ţări, incluzând Germania, Spania, România, Polonia, Ucraina şi Turcia şi există potenţialul extinderii sale, în viitor, la un total de 178 de ţări, printre care Marea Britanie, Italia şi Nigeria”, au anunţat companiile.

Împreună, TransferGo şi Visa permit clienţilor să trimită şi să primească fonduri, prin intermediul platformei Visa Direct - platforma de plăţi push, în timp real, dezvoltată de Visa.

”Astfel, utilizatorii TransferGo vor beneficia de viteza de transfer şi securitatea reţelei Visa, atunci când vor primi sau trimite bani peste hotare. Prin intermediul acestei soluţii, consumatorii pot face transferuri direct către un card, fără a mai fi nevoie să apeleze la servicii de tip online banking sau să afle IBAN-ul (International Banking Account Number) contului către care doresc să trimită bani. Această opţiune este rapidă, convenabilă şi prin intermediul ei, utilizatorilor li se dă acces la încă o modalitate de a trimite bani, dobândind astfel mai multă libertate de alegere”, anunţă companiile.

În plus, acest parteneriat permite TransferGo să beneficieze nemijlocit de disponibilitatea serviciului Visa Direct. Deservind momentan 32 de ţări, colaborarea anunţată face disponibile transferurile de bani în timp real pentru mii de utilizatori TransferGo, în timp ce perspectiva extinderii disponibilităţii sale către 178 de pieţe, va oferi acestui parteneriat un obiectiv global, permiţând astfel şi mai multor utilizatori să beneficieze de viteza şi securitatea acestui serviciu. 

 ”Suntem dedicaţi unui ciclu constant de inovaţie, aceasta însemnând că utilizatorii noştri şi nevoile lor se află în centrul a tot ceea ce facem. De aceea, pentru noi este important să ne asigurăm că din ce în ce mai mulţi oameni, din tot mai multe pieţe, pot beneficia de experienţa remitenţelor internaţionale flexibile, prin intermediul unor servicii facile, rapide şi cu o securitate sporită, precum Visa Direct. Mai mult, pe măsură ce serviciul continuă să se dezvolte, utilizatorii noştri se vor bucura de extinderea disponibilităţii acestuia, în viitor, în Africa, Asia de Sud-Est şi Comunitatea Statelor Independente”, spune Daumantas Dvilinskas, CEO şi cofondator, TransferGo.

Anunţul acestui parteneriat are loc într-o perioadă de plină dezvoltare pentru TransferGo, pe lângă cei peste 2 milioane de utilizatori, compania a primit o finanţare de 10 milioane de dolari, care îi va permite să îşi extindă amprenta sa globală şi să continue să lanseze noi servicii, pe platforma sa de plăţi transfrontaliere.

„Acum, mai mult ca niciodată, oamenii au o nevoie vitală de a avea acces la modalităţi rapide, simple şi sigure de a trimite bani peste hotare, pentru a îşi susţine prietenii şi familiile din străinătate”, a spus Tim Summers, vicepreşedinte Visa Direct, Visa.

Fondată în 2012, TransferGo arată că este cea mai rapidă companie de remitenţe din Europa şi este singura companie de transferuri de bani paneuropeană care poate garanta că banii ajung la destinaţie în 30 de minute.

 

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.