Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă, miercuri, că circulaţia feroviară este închisă pe secţia CF Craiova - Calafat, din cauza defectării unui tren Regio între staţiile Băileşti – Portăreşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trenul Regio 9134, care circulă pe relaţia Calafat - Craiova, a rămas defect în jurul orei 08:12, în linie curentă, între staţiile Băileşti şi Portăreşti”, anunţă, miercuri, CFR, într-un comunicat de presă.

Potrivit companiei, până la sosirea locomotivei de ajutor din Craiova, necesară pentru retragerea garniturii defecte, trenul IRN 1091, care circulă în relaţia Craiova – Goleşti Frontieră, staţionează temporar în Portăreşti, de la ora 08:20.

”CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor şi îi asigură că reînscrierea în circulaţie a trenurilor staţionate temporar este condiţionată de sosirea locomotivei de ajutor pentru garnitura defectă şi retragerea acesteia din linie curentă, operaţiuni desfăşurate de personalul operatorului naţional CFR Călători”, a mai transmis compania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.