Touroperatorul Paralela 45 estimează un rulaj de 62 milioane euro în acest an, faţă de 44 milioane euro anul trecut, iar pentru anul viitor şi-a propus un rulaj de 70 milioane euro, mai mare cu 15% faţă de acest an. Agenţia de turism mizează anul viitor pe vacanţele în Spania, Tunisia şi pe circuite, a declarat pentru News.ro Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, pentru anul viitor va lansa noi rute charter spre Antalya (Turcia) şi va diversifica oferta pentru Albania şi Muntenegru.

”Având în vedere ce se întâmplă şi faptul că am mai anulat nişte excursii în Israel, probababil că ne vom duce la un rulaj de 62 milioane euro. Dar cu aproape 50 de agenţii,era normal să se ajungă la acest rulaj, cu plecări în Antalya din 14 oraşe şi în Grecia. Anul viitor ne-am propus în jur de 70 milioane euro, e o creştere rezonabilă. Anul viitor rulajul a fost de 44 milioane euro. Am pus avioane de peste tot (pachete de vacanţă cu chartere din toate marile oraşe, n.r.) spre toate destinaţiile. Am început să colaborăm mai bine între noi touroperatorii români, colaborăm destul de bine. Şi consolindându-ne între noi ca să nu avem pierderi am reuşit să vindem foarte multe destinaţii”, a declarat Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, pentru News.ro.

Acesta se află în Antalya, unde a participat la un târg de turism şi pentru a încheia cu hotelierii turci parteneriate pentru vacanţele de anul viitor.

”E greu să mai creşti vânzarea de vacanţe pe Antalya, de la 430.000 de turişti români în acest an. Acestea sunt cifrele prezentate de aeroportul din Antalya. Noi ne-am orientat către Spania şi vom lansa în premieră un charter către Gran Canaria şi altul către Tenerife. Şi tot în premieră lansăm charter cu zboruri direct spre Faro, Portugalia. Mai mizăm pe Tunisia, deoarece e un produs căutat, la mare şi cu o climă bună, dar şi cultură, căci are o parte de istorie extraordinară. Şi vom zbura din şapte oraşe ale României, care ne vor aduce câteva mii de turişti în plus”, a precizat Alin Burcea.

Agenţia de turism a înregistrat creşteri şi pe partea de circuite, ajungând la 12.500 de turişti în acest an, de la 10.000 în 2019.

”Am pus foarte multe circuite şi în ţările din Asia. În Israel aveam între patru şi opt circuite pe lună. Era o ”mare foame de Israel”, după doi ani de zile în care nu s-a zburat, acum produsul este oprit. Cu siguranţă se vor relua vacanţele în Israel, eu nu estimez că se va termina această situaţie mai devreme de trei luni. Iar pe China nu găsim locuri în avioane la tarife foarte bune. Eu aş face între 20 şi 30 de grupuri pe destinaţia China. Este iar şi o foame de China, dacă nu s-a putut circula timp de trei ani din cauza pandemiei. Avem şi circuite pe SUA, se dau vizele, vize de America se dau, nu se pune problema să nu iei viza. S-a terminat perioada în care românii emigrau economic”, a precizat proprietarul Paralela 45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.