Touroperatorul Hello Holidays a anunţat că a introdus Albania, ţară care nu cere turiştilor străini realizarea unui test RT-PCR, vaccin sau test anticorpi, în portofoliul său de destinaţii de sejur pentru acest an, alături de Grecia, Turcia, Egipt, Dubai, România, iar pachetele pornesc de la 200 de euro de persoană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Albania, ţara care nu cere turiştilor străini realizarea unui test RT-PCR, vaccin sau test anticorpi, a fost introdusă de agenţia organizatoare Hello Holidays în portofoliul său de destinaţii de sejur pentru acest an, alături de Grecia, Turcia, Egipt, Dubai, România. Vacanţele în Saranda sau Vlore costă de la 200 de euro/persoană în perioada campaniei de lansare, când tarifele sunt reduse cu un sfert. Pentru litoral au fost reintroduse zborurile directe din Cluj-Napoca, după o pauză de patru ani”, a anunţat compania.

Vacanţa de o săptămână în Saranda costă de la 314 euro/persoană, cu cazare la un hotel de trei stele cu mic dejun, ori de la 317 euro/persoană pentru un apartament. În Vlore costă de la 212 euro/persoană în vilă şi de la 282 de euro/persoană cu cazare în hotel de patru stele. Pachetele au transport charter cu autocarul din Bucureşti şi Braşov. Albania era până acum o destinaţie pentru circuit în oferta Hello Holidays, cele de anul acesta, Bosnia – Albania de şapte zile şi Muntenegru – Albania de 10 zile, fiind organizate lunar din mai până în septembrie. 

În Albania, turiştii pot vizita castelul Lekuresi, din Saranda şi pot face excursii la Parcul Naţional Butrint – oraşul grec vechi de 2.500 de ani, aflat în Patrimoniul Mondial UNESCO, Peninsula Karaburun – singurul parc maritim din Albania, Insulele Ksamil – grupul de trei insule numit “Caraibele Europei”, Benja Thermal Bath – băile termale cu efecte curative pentru bolile cronice de reumatism, stomac sau piele, ori la Gjirokastra, oraşul denumit Sighişoara Albaniei. 

“Albania a anunţat la finalul lunii februarie condiţiile de intare în ţară. Turiştii străini pot intra numai cu un act de identitate, nu li se cere să prezinte un test negativ, să fie vaccinaţi sau un document că au anticorpi.  Pe de altă parte, pentru turiştii noştri care au nevoie de un test pentru alte destinaţii, clinicile cu care avem parteneriate oferă posibilitatea testării cu rapiditate şi în timp, la un tarif de numai 200 de lei”, declară Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays.

În acest moment, testul este cerut în Grecia, în cazul celor nevaccinaţi, în Turcia, Egipt şi Dubai, dintre destinaţiile pentru care Hello Holidays are cele mai multe cereri de vacanţă. 

Din iunie, Ardealul va fi legat de litoral prin două zboruri săptămânale, organizate lunea şi vinerea. Un pachet de vacanţă cu zbor de la Cluj-Napoca la Constanţa şi transfer spre staţiunile Mamaia, Eforie Nord, Olimp, Neptun, Venus sau Saturn costă de la 999 de lei/persoană, fără masă, la un hotel de trei stele. Cererea pentru vacanţe cu avionul pe litoral este în creştere de când au fost lansate, unul dintre avantaje fiind scurtarea considerabilă a duratei drumului.

Hello Holidays a lansat un porgram, Clever Holidays, care cuprinde circuite cu un număr mai mic de participanţi. Anul acesta vor fi organizate în Toscana, Puglia – Napoli, Franţa – Elveţia – Italia, Banat – Oltenia, Moldova – Bucovina, Transilvania, cu avionul sau autocarul. În funcţie de destinaţie, durata circuitelor este de cinci - zece zile, iar preţurile încep de la 839 de lei/persoană pentru România, de la 450 de euro/persoană pentru Italia, de la 731 de euro/persoană pentru Franţa – Elveţia – Italia.

“Clever Holidays e genul de vacanţă pe care o poţi personaliza la destinaţie sau poţi să urmezi programul propus de noi.  În oricare variantă, e genul de vacanţă activă, în care vizitezi atracţiile zonei, locurile emblematice. Sunt destinate celor cu iniţiativă în vacanţă, care vor să vadă anumite locuri sau să petreacă mai mult timp într-un loc”, declară directorul de marketing al Hello Holidays.

Agenţia Hello Holidays, înfiinţată în urmă cu 14 ani, este organizator de circuite în România şi alte 36 de ţări din Europa şi Asia, dar şi de sejururi în Grecia, Turcia, realizate cu autocarele Hello Holidays Transport ori cu avionul.

Compania are 27 angajaţi şi a realizat în 2020 un volum de vânzări de peste 3,5 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.