Resorturile aflate pe insule greceşti precum Creta, Santorini sau Mykonos, în Sicilia, pe Riviera franceză, la Marbella - Costa Del Sol sau în noile destinaţii-vedetă ale turismului de lux: St Barth`s, boema insulă din Caraibe unde poţi întâlni în orice moment vedete hollywoodiene şi mari miliardari ai lumii, respectiv Tulum, sunt detinaţii preferate de românii care doresc o vacanţă de lux, potrivit celei mai noi agenţie de turism din România axată pe acest segment. Un city break pe Riviera franceză, cu trei nopţi de cazare la hoteluri de 4 şi 5 stele la Saint Tropez, Cannes sau Monaco porneşte de la 600 euro şi poate ajunge la 2.000 de euro, în funcţie de perioadă şi de hotel, în timp ce un pachet turistic de lux pentru Tulum pleacă de la 3.000 de euro şi poate ajunge la 50.000 de euro, în funcţie de serviciile incluse şi de modalitatea de transport aleasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Nordis Travel, un pachet complet de servicii exclusiviste include zboruri tip private jet, servicii VIP la aeroport (executive lounge, asistenţă pentru ridicarea şi transportul bagajelor), transfer rapid VIP cu elicopterul sau cu minivan de lux. La acestea se adaugă numeroase alte servicii personalizate, de la rezervări la restaurant, bilete la concerte sau spectacole de cabaret oriunde în lume şi multe altele.

”Împărtăşim toate preocupările pentru soarta Pământului şi credem că este normal avem grijă de Planeta noastră pentru a ne putea bucura de splendorile ei. Există atâtea locuri minunate în lume, pe care avem privilegiul să le recomandăm clienţilor noştri”, a declarat Anca Drugan, CEO Nordis Travel, care a arătat care sunt serviciile exclusiviste şi destinaţiile de lux pe care le preferă turiştii români în acest an.

Atunci când vine vorba de destinaţii de lux aflate în topul preferinţelor, spun cei de la Nordis Travel, cele mai căutate sunt resorturile aflate pe insule greceşti precum Creta, Santorini sau Mykonos, în Sicilia, pe Riviera franceză, la Marbella - Costa Del Sol sau în noile destinaţii-vedetă ale turismului de lux: St Barth`s, boema insulă din Caraibe unde poţi întâlni în orice moment vedete hollywoodiene şi mari miliardari ai lumii, respectiv Tulum, care propune un lux sălbatic, în care totul se desfăşoară cu respect deplin faţă de natură.

”Nu trebuie să te miri dacă, în camera hotelului de lux din Tulum, vezi un copac, pentru că filozofia oamenilor de acolo este să nu distrugă nimic, să construiască totul în acord cu natura, cu respect faţă de ea”, a explicat Andreea Voicu, sales manager Nordis Travel, care a adăugat că Tulum este renumit de asemenea prin numărul mare de plaje unde se poate face nudism.

Un pachet turistic de lux pentru Tulum pleacă de la 3.000 de euro şi poate ajunge la 50.000 de euro, în funcţie de serviciile incluse şi de modalitatea de transport aleasă.

La rândul lui, Gabriel Văcariu, agency manager Nordis Travel, a prezentat două destinaţii mediteraneene, Costa del Sol, un simbol al luxului din Spania, în mijlocul căruia străluceşte Marbella, vestită pentru atmosfera sofisticată şi serviciile exclusiviste şi deliciile de lux, şi insula Sicilia, cu plajele incredibile care se întind pe mai bine de 100 de kilometri de coastă, cu hoteluri de un lux discret, fermecat, cu o atmosferă romantică; se spune că în Sicilia există câte o plajă pentru fiecare, iar acest lucru trebuie privit atât la figurat, cât şi la propriu.

”Ţinem cont de preferinţele clienţilor noştri şi am pregătit pentru ei pachete turistice personalizate tocmai către aceste destinaţii. Un pachet precum 'Două insule într-o singură vacanţă' (Creta şi Santorini), legate printr-o călătorie pe mare cu un catamaran de lux, poate costa între 2.500 şi 4.000 euro, în funcţie de perioadă. Iar un city break pe Riviera franceză, cu trei nopţi de cazare la hoteluri de 4 şi 5 stele la Saint Tropez, Cannes sau Monaco porneşte de la doar 600 euro şi poate ajunge la 2.000 de euro, în funcţie de perioadă şi de hotel”, adaugă Anca Drugan.

O destinaţie care se bucură de mult succes în rândul clienţilor Nordis Travel este pachetul de lux cu private jet şi 8 nopţi de cazare în resortul de 5 stele Amanzoe din Peninsula Peloponez. Turiştii Nordis Travel pot călători cu un avion privat Cessna M2, alegând singuri ora decolării. După un zbor de o oră şi jumătate, vor ateriza la Atena, unde vor fi întâmpinaţi de către personalul de handling, apoi se vor îmbarca pentru un zbor cu elicopterul model Augusta 109. O jumătate de oră mai târziu, vor ateriza pe heliportul resortului Amanzoe şi transferaţi cu buggy car către zona de recepţie pentru întocmirea formalităţilor de check in. Preţul unei astfel de vacanţe este de aproximativ 16.000 de euro.

Nordis Travel este o agenţie de turism lansată recent de Nordis Group, grupul de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea ansambluri hoteliere şi rezidenţiale de lux. Grupul de firme este format din 7 entităţi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel si Nordis Property Management.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.