TotalSoft, unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală şi de Est, a înregistrat în 2020 venituri de 22,3 milioane euro, la un EBITDA de 3,7 milioane de euro şi îşi bugetează 5 milioane euro pentru investiţii în inovaţie în acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

30% din cifra de afaceri reprezintă venituri din pieţele externe.

Compania a înregistrat în 2019 afaceri de peste 22 milioane euro şi un profit operaţional (EBITDA) de 4 milioane euro.

”TotalSoft, unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrală şi de Est, a înregistrat în ultimii doi ani un trend de creştere constantă a cifrei de afaceri, în 2020 veniturile cumulate ale companiei ridicându-se la valoarea de 22,3 milioane euro, EBITDA de 3,7 milioane de euro şi capital propriu de aproape 20 milioane de euro. Proiectele derulate pe pieţele externe au o pondere de 30% din cifra de afaceri a TotalSoft, acest procent urmând să crească în 2021 prin extinderea internaţională a unor soluţii noi precum Charisma HCM şi Charisma Warehouse Management”, a anunţat compania.

Pentru anul în curs, compania îşi propune să continue investiţiile în tehnologie, produse şi inovaţie pentru care a alocat un buget de peste 5 milioane de euro. De altfel, doar în ultimii 3 ani, TotalSoft a investit aproximativ 10 milioane de euro în îmbunătăţirea, rescrierea sau adoptarea de noi tehnologii pentru produsele existente.

De-a lungul anului 2020, TotalSoft şi-a consolidat portofoliul de clienţi care numără în prezent peste 1.000 de companii. Produsele şi serviciile sunt utilizate de clienţi din peste 45 de ţări, de pe 4 continente. Local, clienţii TotalSoft angajează peste 25% din forţa de muncă activă din ţară.

”În 2021, TotalSoft vizează extinderea rolului său strategic şi asupra sectorului public pe care doreşte să-l susţină în eforturile de digitalizare. În acest sens, compania este în proces de construire a unei echipe dedicate adresării cerinţelor specifice acestui sector”, spun reprezentanţii companiei.

La dezvoltarea companiei au contribuit şi achiziţiile de pe piaţa locală, adaugă ei. Astfel, în 2020, ABS Financial Services, parte a TotalSoft, a preluat portofoliul de afaceri de la Nexia CRG Expert, membru al Nexia International, cea de-a noua cea mai mare reţea globală de firme independente de contabilitate şi consultanţă. De asemenea, TotalSoft investeşte şi în dezvoltarea unei reţele de parteneri pentru vânzarea şi implementarea soluţiilor sale de business.

TotalSoft, companie românească înfiinţată în 1994, este unul dintre cei mai importanţi furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, DM şi BI) din Europa Centrală. Compania are o echipă de peste 500 de specialişti şi proiecte în 45 de ţări, pe patru continente.

TotalSoft este furnizorul preferat de soluţii ERP din România şi unul dintre primii 10 furnizori globali de soluţii software pentru industria de leasing. Produsele TotalSoft, Charisma ERP, Charisma HCM şi Charisma Medical Software, sunt lideri de piaţă în România, cu aplicare în opt verticale de business: financiar, retail&distribuţie, producţie, servicii, construcţii, agricultură, energie şi medical.

În toamna anului 2016, compania TotalSoft a fost achiziţionată de Logo Yazilim A.S. (Logo). Cu o experienţă de 35 de ani, Logo este cel mai mare furnizor independent de software din Turcia si una dintre companiile de software cu cea mai rapidă dezvoltare, oferind soluţii şi servicii inovatoare prin intermediul a peste 800 de parteneri.

Compania este prezentă pe 45 de pieţe internaţionale şi deserveşte peste 90.000 de clienţi din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.