Aplicaţia chineză TikTok devine prima şi singura aplicaţie care nu este deţinută de Facebook şi are peste 3 miliarde de instalări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două versiuni de TikTok, pentru Android şi iOS, au ajuns să numere, împreună, peste 3 miliarde de download-uri, conform datelor furnizate de Sensor Tower. Numărătoarea include ambele versiuni ale aplicaţiei, Duoyin, versiunea pentru China, şi TikTok, versiunea pentru restul lumii.

Cu 383 de milioane de utilizatori care au instalat-o pentru prima oară, TikTok a fost aplicaţia (exceptând jocurile) cu cele mai multe download-uri şi cele mai mari venituri din prima jumătate a acestui an.

Conform estimărilor Sensor Tower, TikTok a atras 919,2 milioane de dolari de la utilizatorii săi în prima parte a acestui an.

În ciuda faptului că numărul de download-uri este mai mic cu 38% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, din cauza interzicerii aplicaţiei în India, TikTok a reuşit să-şi crească veniturile cu 73% în ultimul an.

Cea mai mare creştere anuală a veniturilor de până acum a adus-o pentru TikTok al doilea trimestru al acestui an. Cu venituri de 534,6 milioane de dolari, creşterea faţă de al doilea trimestru al anului trecut este de 39%.

Cu peste 3 miliarde de download-uri, TikTok este prima aplicaţie care nu este deţinută de Facebook şi depăşeşte acest prag. Doar Facebook, Instagram, Facebook Messenger şi WhatsApp au mai bătut acest record.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.