Thales prezintă soluţia ”Probe&Investigaţii” (Evidence & Investigation), o nouă generaţie de soluţii de identificare biometrică dedicate poliţiei şi forţelor de securitate. Soluţia include un set complet de caracteristici bazate pe cloud şi dispozitive biometrice multimodale compacte, pentru o rezolvare mai rapidă a infracţiunilor şi o investigare eficientă a persoanelor de interes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plus, aplicaţia multifuncţională ultra-mobilă oferă operatorilor o soluţie biometrică adaptată, aducând pe teren instrumentele de investigare criminalistică.

”Decenii la rând, expertiza Thales a permis profesioniştilor din domeniul investigaţiilor să înregistreze, să analizeze şi să compare caracteristicile biometrice cu cel mai înalt nivel de performanţă. Astăzi, Thales duce investigaţiile criminalistice la următorul nivel, fără compromisuri în ceea ce priveşte acurateţea, adaptabilitatea şi scalabilitatea, cu una dintre cele mai bune soluţii clasificate de Institutul Naţional de Standarde şi Tehnologie (NIST), din cadrul Departamentului de Comerţ al SUA”, anunţă compania.

Potrivit Băncii Mondiale, 7 din 10 persoane vor locui în oraşe până în 2050. Această creştere a urbanizării globale se traduce în nevoia de tehnologie pentru a îmbunătăţi securitatea publică.

Soluţia Thales le permite anchetatorilor să acceseze instrumente performante de oriunde, de la distanţă, pe telefoanele mobile.

 "În lupta împotriva criminalităţii, timpul este duşmanul. De aceea soluţia Thales Evidence & Investigation a fost creată de experţi cu cunoştinţe vaste în domeniu, pentru experţi”, subliniază Luc Tombal, director de soluţii de securitate publică în cadrul Thales.

Soluţia Thales include dispozitive compacte care pot capta date biometrice - cum ar fi imagini ale feţei şi ale irisului, amprente digitale şi palmare - oriunde este nevoie de ele, dar şi o capacitate de stocare sigură a datelor şi instrumente de procesare care ajută echipele de criminalişti în timpul investigaţiilor.

"Datorită aplicaţiei multifuncţionale şi ultra-mobile, fiecare anchetator poate beneficia de faptul că are la îndemână un laborator criminalistic biometric care îi simplifică şi îi accelerează procedurile. Optimizarea timpului este crucială în investigaţii, iar această abordare unică permite accesul la informaţii vitale în câteva minute, accelerând rezolvarea", a adăugat Luc Tombal.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.