Tesla intenţionează să crească producţia la fabrica sa din Shanghai în următoarele două luni, pentru a satisface cererea declanşată de reducerile agresive ale preţurilor la modelele sale cele mai vândute, potrivit unui memoriu de planificare văzut de Reuters şi de o persoană care cunoaşte planul, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Constructorul de automobile intenţionează să producă o medie săptămânală de aproape 20.000 de vehicule la fabrica sa din Shanghai, în februarie şi martie, potrivit memoriului, care detaliază planurile de producţie pentru cel mai productiv şi mai profitabil centru de producţie al Tesla.

Acest volum de producţie ar duce producţia fabricii la nivelul din septembrie, când a fabricat 82.088 de maşini Model 3 şi Model Y, conform datelor China Passenger Car Association.

Tesla nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii, miercuri.

Sursa a vorbit sub rezerva anonimatului deoarece detaliile planurilor nu sunt publice.

În decembrie, fabrica din Shanghai a redus producţia cu aproximativ o treime faţă de noiembrie şi a prelungit o perioadă de vacanţă de Anul Nou Lunar pentru lucrători în ianuarie, pentru a face faţă stocurilor în creştere, înaintea reducerilor de preţuri între 6% şi aproape 14% efectuate în China.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.