Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă, vineri, că, având în vedere lipsa precipitaţiilor şi prognoza meteorologică cu temperaturi crescute în timpul zilei, în paralel cu furnizarea agentului termic pentru încălzire, în următoarea perioadă, vor fi continuate lucrările de înlocuire a conductelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania anunţă că vor fi continuate mai multe lucrări de reabilitare, executate în cadrul contractelor de primă urgenţă, cu fonduri din bugetul companiei, în următoarele zone:

• Străzile Soldat Constantin Ştefan şi Prevederii din Sectorul 3, acolo unde se înlocuieşte un tronson de conductă cu diametrul de 800mm;

• Strada Apusului din Sectorul 6, pentru conductă cu diametrul de 300mm;

• pe Calea Giuleşti din Sectorul 6, pe porţiunea cuprinsă între Podul Grant (până în apropierea staţiei de tramvai Prunaru), pentru conductă cu diametrul de 300mm;

• pe Bulevardul Lacul Tei (zona UTCB) din Sectorul 2- conductă cu diametrul de 400mm.

”Vă menţionăm că în toată perioada continuării acestor lucrări, furnizarea agentului termic pentru încălzire şi apă caldă nu va fi sistată. Şantierele sunt în diverse faze de execuţie, în două dintre ele fiind deja montate provizorate”, a transmis compania, într-un comunicat de presă.

Termoenergetica a precizat că vor continua şi şantierele pentru reabilitarea sistemului de termoficare, finanţate cu fonduri europene prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), axa prioritară 7.2. - coordonat de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), în următoarele zone:

• Şoseaua Mihai Bravu- zona cuprinsă între străzile Răcari şi Laborator din sectorul 3 - lucrări în cadrul Obiectivului 1 – LOTUL 1;

• Şoseaua Mihai Bravu în zona Spitalului Victor Babeş din sectorul 3 - lucrări în cadrul Obiectivului 4 – LOTUL 1;

• Străzile Câmpia Libertăţii şi Baba Novac din sectorul 3 - lucrări în cadrul Obiectivului 3 – LOTUL 1;

• Bulevardul Naţiunile Unite şi strada Dumbrava Nouă din sectorul 5 - lucrări în cadrul Obiectivului 16 – LOTUL 3, unde a fost deja înlocuit un tronson de conductă de Dn400/560;

• Calea Griviţei - între Podul Grant şi Podul Basarab din sectorul 1 - lucrări în cadrul Obiectivului 8 – LOTUL 2;

• Strada Apusului din sectorul 6, acolo unde urmează a se efectua probele de presiune pentru un tronson de conductă Dn400mm/560mm - lucrări în şantierul Obiectivului 25 – LOTUL 5.

”Toate aceste lucrări fac parte din proiectul Reabilitarea sistemului de termoficare al Municipiului Bucureşti, care conţine 25 de obiective, prin care vor fi înlocuiţi aproximativ 211,94 kilometri de conducte”, a mai precizat compania.

De asemenea, continuă lucrările în cadrul proiectelor municipalităţii, de modernizare a Obiectului 1 – Magistrala I VEST, unde Compania Municipală Energetica Servicii Bucureşti S.A. execută lucrări de modernizare a unui tronson de 3,6 kilometri de conductă pe Bulevardul Timişoara, între străzile Doina Cornea şi Braşov din sectorul 6 şi cele pentru modernizarea altor 11 kilometri din reţeaua de termoficare, pe Magistrala II-III Grozăveşti (zona de centru: Calea Dorobanţilor, Iancu de Hunedoara, Piaţa Victoriei, Bulevardul 1 Mai).

În paralel, atunci când situaţia o impune, se vor realiza intervenţii punctuale cauzate de producerea unor avarii.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.