Producătorul de profile din materiale din plastic Teraplast Bistriţa vrea să ia două credite de investiţii, cu o valoare totală de 60,4 milioane lei, de la Banca Transilvania, potrivit unei decizii a consiliului de administraţie, transmisă marţi Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Compania va demara în acest an investiţii cu o valoare de până la 72 milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două credite de investiţii sunt pentru o perioadă de şapte ani, primul în valoare de 32,9 milioane lei, iar al doilea de 27,5 milioane lei.

Grupul Teraplast a obţinut anul trecut un profit net de 40,3 milioane lei, la afaceri de 398,9 milioane lei, arată rezultatele financiare preliminare.

Din anul 2008, compania este listata la Bursa de Valori Bucureşti, sub simbol TRP, şi are în prezent o capitalizare de 310,4 milioane lei.

Cel mai mare acţionar al Teraplast este omul de afaceri Dorel Goia, cu o participaţie de 46,77%.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.