Operatorul Telekom Romania a anunţat luni că lansează noi oferte comerciale, Smart TV Stick, oferta cu ajutorul căreia clienţii îşi pot transforma televiziorul într-un Smart TV, abonamentul Mobil 6, pentru 24 de luni, cu reducere de 50% în primele 12 luni de la portare şi smartphone în rate împreună cu abonamentul Mobil 6, pentru 24 de luni, la 9 euro/lună, în primele 12 luni, de la portare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pornind de la dorinţele românilor şi ţinând cont de faptul că în această perioadă numărul orelor petrecute în faţa televizorului s-a dublat, ajungând la şapte ore pe zi, în medie, potrivit măsurătorilor TV realizate de Kantar Media, Telekom Romania lansează oferta Smart TV Stick. Noua ofertă Smart TV Stick include acces la 47 de canale TV online relevante pentru români (ştiri, sport, muzică, filme), disponibile prin intermediul platformei Telekom TV şi dispozitivului Google Chromecast, care permite utilizatorilor să redea conţinutul aplicaţiilor de pe smartphone, direct pe ecranul televizorului", a informat compania.

Noua ofertă Smart TV Stick este disponibilă începând de luni, 6 aprilie, în două variante de preţ: la 2 euro/lună (aproximativ 10 lei), cu 47 de canale incluse şi la cinci euro/lună (aproximativ 24 de lei), cu 71 de canale, incluse timp de 24 de luni. Dispozitivul Chromecast este oferit în chirie cu reducere 100% pe întreaga perioadă contractuală.

“Traversăm o perioadă cu provocări fără precedent, care ne determină să experimentăm noi modalităţi de interacţiune şi comunicare. Tehnologia, pe lângă faptul că a transformat într-o manieră semnificativă evoluţia societăţii, are acum menirea de a ne aduce mai aproape de cei dragi. Prin noile oferte comerciale, dorim să oferim şi mai multe beneficii clienţilor noştri, fie că vorbim de mai mult conţinut TV de calitate pentru părinţi şi educativ pentru cei mici, accesibil acum din smartphone direct pe televizor, abonamentul mobil cu o reducere semnificativă sau de telefoane la preţuri avantajoase”, a spus Andreas Elsner, director executiv comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Cu oferta Smart TV Stick, clienţii vor avea abonament de televiziune, fără a avea nevoie de ajutorul unui tehnician pentru instalare de cabluri suplimentare şi îşi pot transforma televizorul cu ecran plat într-un televizor Smart, cu acces la internet.

"Dispozitivul Google Chromecast preia conţinutul canalelor TV incluse în oferta Smart TV Stick sau pe cel din aplicaţiile compatibile cu telefonul, precum HBO GO, Spotify sau YouTube, şi îl redă pe televizor, cu un singur click, prin funcţia 'cast'. Pentru a folosi Chromecast-ul este nevoie de un televizor cu conexiune tip HDMI, internet prin fibră optică şi un cont Google activ, necesar configurării iniţiale a dispozitivului, plus conturi active pe aplicaţiile de streaming preferate (de exemplu HBO GO, Telekom TV, Spotify)", arată Telekom.

De asemenea, dispozitivul redă pe ecranul televizorului şi fotografiile, clipurile video sau melodii de pe telefonul mobil.

În plus, clienţii care se abonează între 6 aprilie şi 17 mai la serviciul de televiziune de la Telekom beneficiază de 50% reducere din costul abonamentului timp de şase luni, HBO şi HBO GO incluse 12 luni şi de oferta Smart TV Stick, fără costuri suplimentare, împreună cu livrarea gratuită la domiciliu a dispozitivului Google Chromecast.

De asemenea, Telekom Romania extinde ofertele comerciale lansate la începutul anului  pentru cei care se vor porta în reţeaua Telekom Romania, în perioada 6 aprilie - 17 mai, "pentru a sprijini în continuare nevoia de conectare din această perioadă".

Clienţii persoane fizice vor putea achiziţiona abonamentul Mobil 6, disponibil la portare, cu 50% reducere în primele 12 luni, şi vor plăti 3 euro/lună (aproximativ 15 lei/lună) pentru internet 4G nelimitat, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate. După cele 12 luni, costul abonamentului va fi 6 euro/lună (aproximativ 29 de lei).

Totodată cei care se vor porta în reţeaua mobilă Telekom Romania vor putea opta şi pentru achiziţionarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă şi fără avans. Clienţii care vor achiziţiona telefonul Huawei P40 Lite E împreună cu abonamentul Mobil 6 vor plăti 9 euro/lună (mai puţin de 45 lei) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună pentru serviciile de telefonie mobilă şi 6 euro/lună (aproximativ 29 de lei), rata pentru telefonul achiziţionat.

Un telefon Samsung Galaxy A40, împreună cu abonamentul Mobil 6, va costa 10 euro/lună (circa 50 lei) în primele 12 luni de la portare: 3 euro/lună (circa 15 lei) pentru serviciile de telefonie mobilă şi 7 euro/lună (aproximativ 35 de lei) rata pentru telefonul mobil.

Ofertele sunt valabile pentru persoanele fizice în intervalul 6 aprilie - 17 mai, în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni, şi se adresează clienţilor rezidenţiali care se portează în reţeaua mobilă a companiei şi care au un serviciu fix de la Telekom Romania. Ratele sunt în lei, iar valoarea în euro este una estimativă având în vedere cursul 4,94 lei/1 euro.

În acelaşi timp, persoanele juridice care vor alege să se porteze în reţeaua mobilă Telekom, între 6 aprilie - 17 mai, şi care optează pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de conectivitate mobilă nelimitată, voce şi internet 4G, cu 50% reducere din costul abonamentului în primele 12 luni de la portare.

Telekom Romania este prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi Cosmote România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.