Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Tchibo Coffee Service intenţionează să preia societatea Partner Coffee Service.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Tchibo Coffee Service intenţionează să preia societatea Partner Coffee Service. În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această tranzacţie nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, a informat autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Grupul Tchibo Coffee Service este specializat pe furnizarea profesională de cafea şi prestarea de servicii conexe, precum oferirea de soluţii pentru consumul de cafea away-from-home (aparatură, echipamente, servicii auxiliare precum, întreţinere, mentenanţă) unor industrii diverse, precum: hoteluri, restaurante, cafenele, patiserii, birouri, spitale.

În România, Partner Coffee Service desfăşoară activităţi de comercializare cu ridicata a produselor din cafea, ceai sau produse alimentare, precum şi alte servicii conexe, precum soluţii pentru consumul de cafea away-from-home.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.