Operatorul american de comunicaţii mobile T-Mobile a anunţat vineri că investigaţia legată de hackerii care au accesat date personale ale clienţilor a scos la iveală că alţi 5,3 milioane de clienţi sunt afectaţi de furt, numărul total al acestora depăşind 53 de milioane de persoane, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al treilea mare operator wirelless din Statele Unite a anunţat în această săptămână că datele a peste 40 de milioane de foşti şi viitori clienţi au fost furate, alături de datele a 7,8 milioane de clienţi existenţi ai serviciilor sale de comunicaşii mobile.

În ultima sa actualizare, care a survenit după ce Comisie Federală pentru Comunicaţii  (FCC) a Statelor Unite a deschis o investigaţie, T-Mobile a dezvăluit că a identificat alţi 5,3 milioane de clienţi afectaţi de furtul de date, precum şi alte 667.000 de conturi ale unor foşti clienţi.

Datele includ adrese, date de naştere şi numere de telefon, potrivit companiei, care a adăugat că nu are in formaţii că ar fi fost accesate informaţii financiare, precum cardurile de credit sau datele referitoare la plăţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.