Discuţiile dintre Renault şi Nissan Motor cu privire la restructurarea alianţei se vor extinde cu siguranţă în anul viitor, a informat joi Bloomberg, citând persoane familiare cu chestiunea, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

în anul viitor, a informat joi Bloomberg, citând persoane familiare cu chestiunea, transmite Reuters.

Cei doi producători de automobile vor să facă anunţuri spre sfârşitul lunii ianuarie, a informat Bloomberg.

În discuţiile lor, Renault speră să convingă Nissan să investească în afacerile sale cu vehicule electrice, în timp ce Nissan doreşte vânzarea unei părţi din participaţia de 43% deţinută de Renault laNissan, pentru a-i pune pe cei doi parteneri pe picior de egalitate.

Renault a spus că discuţiile dintre membrii alianţei sunt în desfăşurare şi nu a avut alte comentarii. Nissan a spus că nu va comenta speculaţiile mass-media.

Producătorii de automobile francez şi japonez îşi propuseseră să anunţe noua structură de alianţă încă de luna aceasta. Cu toate acestea, au amânat un anunţ al înţelegerii care era programat pentru miercuri, deoarece cele două părţi au rămas pe poziţii separate cu privire la modul de împărţire a proprietăţii intelectuale.

Surse au declarat anterior pentru Reuters că dacă va fi nevoie de mai mult timp pentru negocieri, companiile ar putea opta să se întâlnească o săptămână mai târziu, începând cu 7 decembrie, şi că plănuiesc să fie pregătite pentru un anunţ săptămâna următoare la Londra.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.