Deodorantele, gelurile de duş şi şampoanele sunt produsele cele mai cumpărate de români pe timpul verii, potrivit unei analize a importatorului ImportDirect.ro, retailer online de tip hard discount, care arată că valoarea medie a unei comenzi plasate pe timpul verii de clienţi în magazinul online este de 400 de lei cu TVA inclusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de aceste cosmetice, sunt achiziţionate mai des în această perioadă produsele din categoria igienă orală, cele de curăţenie pentru uz casnic şi scutecele.

La nivelul unui an, comanda medie a unui client B2C pe ImportDirect.ro are valoarea de 300 de lei (TVA inclusă).

În comenzile plasate pe timpul verii pe ImportDirect.ro clienţii includ frecvent împreună produse cosmetice ce se regăsesc în kit-ul standard de îngrijire estivală, precum: loţiune demachiantă, loţiune tonică, creme de faţă de zi şi de noapte (produse pentru ten),  gel de duş, loţiuni de corp şi de plajă (pentru corp), şampon, balsam şi ulei de păr.

Dacă, în mod obişnuit, un client face o achiziţie la fiecare două luni sau trimestrial, pe perioada verii, frecvenţa comenzilor plasate poate ajunge la 6 - 8 săptămâni. Cei mai mulţi clienţi finali care fac achiziţii de produse originale de calitate şi la preţ mic de pe ImportDirect.ro sunt din marile oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara.

 ImportDirect.ro este unul dintre cei mai mari importatori direcţi de produse din România, majoritatea produselor fiind importate direct din ţările vestice ale Europei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.