Coronavirusul face ca Apple să aibă probleme nu doar cu producerea telefoanelor, ci şi cu piesele de schimb necesare pentru reparaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Posesorii de iPhone care vor merge în perioada următoare în service-urile Apple sau autorizate de Apple pentru reparaţii ar putea avea neplăcuta surpriză de a afla că nu există pe stoc componenta necesară.

Sub protecţia anonimatului, mai mulţi angajaţi din magazinele Apple au povestit pentru Bloomberg despre situaţia componentelor pentru reparaţii.

Aceştia au fost înştiinţaţi de Apple că, pentru câteva săptămâni, se vor confrunta cu stocuri mici pentru componentele de schimb.

Apple i-a mai instruit pe reprezentanţii magazinelor sale să le ofere clienţilor alt telefon cu împrumut, până reparaţia se poate realiza. Asta nu garantează că vor exista iPhone-uri de împrumut pentru toţi clienţii.

Apple şi alte companii se confruntă deja de mai multe săptămâni cu probleme de stocuri şi producţie, după ce producătorii cu care lucrează au întrerupt producţia sau au redus nivelul acesteia.

Gigantul american a anunţat deja că va obţine venituri mai mici în primul trimestru decât cele la care se aştepta, tocmai din cauza acestor probleme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.