Producătorul auto franco-italian Stellantis este optimist cu privire la perspectivele diviziei sale germane Opel, despre care crede că va putea continua să opereze ca o marcă separată, a declarat şeful companiei pentru Europa, Uwe Hochgeschurtz, pentru revista Automobilwoche, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt mulţumit de brand şi de gama sa de produse. Există o mare capacitate de dezvoltare”, a spus Hochgeschurtz în interviul publicat duminică.

Centrul de proiectare din Ruesselsheim este unul dintre cele mai moderne din întreaga companie, a spus el, în timp ce fabricile germane au un volum de muncă constant, ceea ce înseamnă că viitorul lor este în siguranţă.

Hochgeschurtz a dat vina pe pierderea cotei de piaţă a Opel în mare parte din cauza capacităţii de transport inadecvate pentru a livra maşinile vânzătorilor.

”Am avut clienţi, am avut maşinile terminate, dar nu au ajuns acolo unde trebuia. Având în vedere lipsa şoferilor de camion, există doar o capacitate de transport limitată. De aceea le-am oferit vânzătorilor să vină să ridice singuri maşinile din depozitele noastre”, a spus el.

 Hochgeschurtz a numit America Latină, Turcia şi Africa de Nord drept pieţe bune de export pentru Opel.

”Dar nucleul pieţei este Europa”, a subliniat acesta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.