Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Ştefan Radu Oprea, anunţă, vineri seară, că a plecat cu trenul către litoral, întrucât lucrările de la Cernavodă fac ca drumul cu maşina să se parcurgă într-un timp îndelungat. Ministrul va participa la Comandamentul Estival şi se va întâlni cu operatori economici din turism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trenul reprezintă o opţiune foarte bună atunci când alegi ca destinaţie litoralul românesc. Un tren interregio din Gara de Nord, Bucureşti, ajunge la Constanţa în mai puţin de două ore şi jumătate. Astăzi, pentru că se efectuează lucrări de întreţinere la podul de la Cernavodă, durata drumului cu maşina este mai mare”, a scris, vineri seaăr, pe Facebook, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Ştefan Radu Oprea afirmă că trenul cu care călatoreşte este ”curat, sigur şi cu toate locurile ocupate”.

”Mâine voi fi la Comandamentul litoral al ANPC-ului pentru a vedea litoralul românesc cu ochii celor care controlează, vor urma apoi întâlniri cu operatorii din turism”, +a mai transmis ministrul, apreciind că trenul cu care călătoreşte circulă cu 150 de km/h.

De asemenea, ministrul a precizat că-şi doreşte ca litoralul să ofere servicii de calitate, pentru a atrage turişti: ”Îmi doresc să oferim condiţii cât mai bune pentru ca litoralul românesc să fie destinaţia de vacanţă aleasă de către turiştii români şi străini”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.